Vreme čitanja: oko 2 min.

Nemanja Nikolić i Slavica Ćukteraš bili u svađi: "Dugo nismo razgovarali, to je bio pravi rijaliti"

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Svi smo se međusobno svađali", kaže pevač

  • 0
Nemanja Nikolić i Slavica Ćukteraš Foto-kolaž: Nikola Tomić, Antonio Ahel/ATA Images

Prva sezona "Zvezda Granda" definitivno je bila najpopularnija, a mnogima od učesnika je donela popularnost i velike muzičke karijere. 

Čuvena šestorka Tanja Savić, Slavica Ćukteraš, Bane Mojićević, Stevan Anđelković, Nemanja Nikolić i Darko Filipović osvojili su publiku, a svaki njihov korak zanimao je javnost.

U vreme takmičenja, ali i nakon toga, oni su išli na zajedničke turneje, zato i ne čudi što su se između njih dešavale i svađe.

Nemanja je otkrio zbog čega dugo nije razgovarao sa Slavicom, sa kojom je svojevremeno snimio i duet.

On se prvo osvrnuo na period kada su naglo postali popularni i zajedničke turneje koje su trajale mesecima.

- Bilo nam je lepo, bilo nam je divno, najlepši period mog života, a nadam se i njihovog. Drugačije je vreme bilo, lakše, lepše i srećnije se živelo. Ima baš gomila anegdota sa turneja, mislim da toga više nema. Mi smo bukvalno živeli u kombiju, bilo je tu svega i svačega, mi smo se voleli i svađali, što je sasvim normalno, ali bilo je lepo - istakao je Nemanja za Grand i otkrio sa kim se najviše prepirao:

- Svi smo se međusobno svađali, rijaliti pravi, jer smo živeli zajedno, ali je bilo lepo. Ja sam se najviše svađao sa Slavicom Ćukteraš, dugo nismo razgovarali. Ja nju volim, draga mi je iako dugo nismo pričali…Kad se porodila, njena i želja njenog supruga bila je da ja pevam. Naravno da sam prihvatio i bilo mi je prelepo. Sad sam sa njom ok, mislim kad se vidimo, ma sve najlepše mislim o njoj.

Nikolić je istakao da su se za 20 godina svi promenili, a na pitanje ko je od čuvene šestorke najbolje iskoristio svojih 5 minuta i napravio karijeru, odgovorio je:

- Sigurno Tanja Savić. Ona ima nešto u sebi, neki faktor X, nju su ljudi oduvek voleli. Kad pogledate njen prvi album, imala je 9 pesama, 9 hitova i dan danas ima hitove, radi sa jakim saradnicima i to je razultat svega toga.

Pevač ne krije da bi voleo da se posle 20 godina ponovo okupe i odrade bar još jednu zajedničku turneju.

- Ja o tome pričam već neko vreme. Možda bi trebalo nas šestro da napravimo nešto i obeležimo 20 godina. Svi smo mi ostvareni pevači, manje ili više, imamo svoje hitove i to bi bio pun pogodak da se desi.

(Telegraf.rs)

Video: Priznala da sve radi kako joj bivši muž kaže: Slavica Ćukteraš prvi put u javnosti sa golmanom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA