Vreme čitanja: oko 2 min.

"Svekrva mi je Bog i batina": Tara Simov otkrila kako se fatalna doktorka ponaša prema njoj i unuku Nikolaju

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ističe da se Danilovi roditelji odlično slažu u ulozi bake i deke

  • 3
Tara Simov Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivša učesnica "Zadruge" Tara Simov i njen izabranik Danilo Raičević nedavno su dobili sina Nikolaja, kog su krstili u subotu 12. avgusta, u Sabornoj crkvi u Nišu, nakon čega su organizovali i slavlje.

Porodice novopečenih roditelja okupili su se ovim povodom, a posebnu pažnju dobila je Tarina svekrva, Marija Ilić Švabić, o kojoj mediji često pišu otkad je Tara predstavila javnosti.

I ovog puta, Marija je bila na visini zadatka, pa je još jednom oduševila sve elegantnim izgledom u uskoj haljini, jarke boje, koja joj stoji kao da je po njoj sašivena.

Na pitanje o tome kako reaguje na komentare da Danilova majka izgleda brutalno dobro, Tara je rekla:

- Slažemo se. Svekrva mi je Bog i batina što se tiče izgleda - odgovorila je bivša zadrugarka, a zatim otkrila koliku podršku ima od strane porodice svog izabranika, s obzirom da svi žive u Nišu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Marija Ilić-Švabić (@ilicsvabic)

- U Nišu je super, volim što je malo manje glasno nego u Beogradu, ali opet mi nedostaje ta gungula. Obično kada sam ja u gunguli ja sam mirna, a kada je oko mene mirno ja ne znam šta ću, to je problem. Imam i suviše slobodnog vremena, na pretek. Danilova porodica je mnogo ažurna što se tiče bebe. Stalno nam sede u kući, hoće da vide bebu, da budu tu, da pomognu... Ipak, uglavnom i slobodno vreme provodim sa bebom - istakla je Tara Simov za Espreso.

Svekrva takođe ističe da je presrećna što je dobila unuka i da se u brojnim obavezama trudi da svaki dan obiđe malenog Nikolaja.

- Presrećni smo zbog prinove, ovo je poseban dan koji smo posvetili Nikolaja. Nadam se da će ih biti još. Pre nego što sam dobila unuka, mislila sam da sam prezauzeta i bila sam zabrinuta i kako ću sa njim. Svakog dana nađem vremena da svratim do njega, jedva čekam da završim sve obaveze i dođem do Nikolaja - istakla je Marija Ilić Švabić za Blic.

Podsetimo, Tarina svekrva radi u Domu zdravlja kao stomatolog i ima privatnu ordinaciju u Nišu, pa joj posla definitivno ne manjka.

Fakultet je završila kao najmlađi student generacije, a svojim uspehom nikada nije volela da se hvali.

(Telegraf.rs)

Video: Snimak izlaska Tare Simov iz porodilišta: Sačekao je partner Danilo i svekrva

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mica

    14. avgust 2023 | 19:52

    Draga, ti si majka. Majka bebe kojoj trebaš. Velegrad i ludijanja su iza.

  • stojadin pavlovic cole

    15. avgust 2023 | 02:29

    Indijanaci a svekrva je samo za izlet neki

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA