Vreme čitanja: oko 1 min.

Čizme do bokova, srebrni veš i zelena perika: JK pokazala neviđene detalje sa snjimanja albuma

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jelena je rešila da se oduži svojim fanovima i pokaže detalje koje do sada nisu mogli da vide

  • 13

Jelena Karleuša utrošila je i poslednji atom snage u novi album po imenu "Alfa" koji je sinoć izašao. 

Neke pesme su provokativnog sadržaja, što se i očekivalo za pop divu koja je poznata kao neko ko ruši sve tabue i predrasude. Ipak, ima i numera koje podsećaju na one s početka njene karijere, ali i jedna balada koja je mnogima već postala omiljena.

Kako je publika odušveljena dugo pripremanim projektom i Jelena dobija uglavnom komplimente, ona je rešila da se oduži svojim fanovima i pokaže detalje koje do sada nisu  mogli da vide. 

Kako je sve do samog izlaska u javnost držano u strogoj tajnosti i svi saradnici su morali da potpišu ugovovore da neće iznositi ništa što se tiče albuma, kao ni spotova, Jelena je sada pokazala delić atmosfere "iza scene". 

Ona je objavila kratak video sa snimanja za naslovnu stranu albuma alfa, na kojima pozira sa srebrnim donjim vešom, kao i čizmama napravljenim u istoj boji, ali i sa delićima koji podsećaju na gledalo. Pored toga, tu je i zelena perika koja joj odlično pristaje.

Pored toga, Jelena je pokazala i druge stajlinge u kojima se snimala i slikala, poput crnog veša od lateksa i čizama koje su joj do bokova. I tu je nosila sličnu periku fluorescentne boje, a oko nje su sev vreme bili saradnici koji su joj popravljali šminku i frizuru.

Detalje sa snimanja i Jelenine stajlinge pogledajte u galeriji.

(Telegraf.rs)

Video: Hit snimak Karleušine tetke sa slavlja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    14. avgust 2023 | 22:41

    Dno dna.

  • Jovan Ktć

    14. avgust 2023 | 22:42

    Šminka na nekim slikama je u stilu Merilin Mensona, da se uplašiš, u sred dana, a kamoli noću. Od svih " divinih" pesama upamtio sam jedino " Insomnija" jer je neobičan naziv, a melodije se ne sećam. Jedino sam se prijatno iznenadio njenom interpretacijom pesme Zajdi, zajdi u jednoj emisiji uživo.

  • Bata

    14. avgust 2023 | 23:22

    Hajde baba-devojko dođi sebi i postani svesna svog izgleda i godina!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA