Vreme čitanja: oko 1 min.

Sloba Radanović zbog Dana žalosti otkazao nastup u Tesliću: "Porodicama nastradalih želimo da im Bog da snagu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sada je odlučio da iz poštovanja prema žrtvama, ispoštuje dan žalosti u BiH i da ne nastupa

  • 11
Sloba Radanović Foto: Nikola Tomić

Stravičan zločin koji se pre tri dana dogodio u bosanskom gradu Gradačcu zgorzio je kako stanovnike ovog mesta, tako i ceo region. 

Mnogi ljudi potresli su se nakon što je Nermin Sulejmanovićbrutalno pretukao nevenčanu partnerku Nizamu Hećimović sa kojom ima ćerku, a potom je ubio u uživo prenosu na Instagramu.

Jedan od prvih koji su se tog dana oglasili bio je Sloba Radanović koji je bio zgrožen i pogođen ovim strašnim događajem.

Monstruma iz Gradačca je pratilo 11.000 ljudi, a od trenutka ubistva je dobio još 3.000 pratilaca. Video ubistva (najmučniji koji sam ikada videla) je lajkovalo oko 500 ljudi. Mi smo kao društvo bolesni! Poslednje reči nesrećne žene, na njegov upit zašto ga je prijavila policiji, bile su: "Bojala sam se. Bojala sam se za sebe i dete" - podelio je objavu Sloba.

Sloba Radanović Printskrin: Instagram/ slobaradanovic

Sada je odlučio da iz poštovanja prema žrtvama (ukupno tri osobe su stradale,  a tri su povređene), ispoštuje dan žalosti u BiH i da ne nastupa u Tesliću.

- Zbog dana žalosti otkazujemo nastup u Tesliću, koji je bio zakazan za sredu, 16. avgust. Porodicama nastradalih želimo da im Bog da snagu da izdrže sve što ih je zadesilo, a nastradalima da počivaju u miru. Vidimo se prvom prilikom - napisao je Sloba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Драган

    14. avgust 2023 | 22:56

    А отац није заслужио да откаже наступ увек лепо избријан

  • MTF

    15. avgust 2023 | 10:02

    On je "stvarno duša od coveka". Kad mu je tata umro pevao, mamu dovodi samo za slikanje, i svaki dan ima nešto da objavi.

  • Faca mu je

    15. avgust 2023 | 09:55

    Kao velikomucenik.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA