≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Pištolj mi je naslonio na glavu, samo se sećam stravičnog bola": Relja Popović je sa 19 godina jedva preživeo

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Deset dana bio sam u šok-sobi sa dvadesetčetvoročasovnim nadzorom medicinskog osoblja. Morali su da me operišu jer je metak povredio vitalne organe - istakao je muzičar jednom prilikom

  • 2
Relja Popović Foto: Nikola Tomić

Mučni životni događaji pamte se ceo život i o njima se neretko priča, pa je tako bilo i u slučaju Relje Popovića i onoga kroz što je prošao pre 15 godina.

Jednom je iskreno govorio o noći kada je upucan.

- Tog 22. maja 2008. godine bio sam u kafiću sa drugom i dve drugarice. Za stolom pored nas sedeo je neki čovek koji je imao četrdesetak godina. Bio je vidno pijan. Sve vreme je dobacivao mojim drugaricama, tražio je od njih da mu igraju na stolu, na šta sam ja odreagovao - kazao je Relja.

- U verbalnoj raspravi u kojoj sam branio svoje drugarice konobarica nam je rekla da izađemo iz lokala jer mora da zatvori. Krenuli smo napolje i on je u tom trenutku izvadio pištolj i naslonio mi ga na glavu. Ne znam ni sam kako sam uspeo da spustim oružje i samo se sećam stravičnog bola u predelu stomaka. Pao sam na zemlju i izgubio svest. Probudio sam se u Urgentnom centru - ispričao je Relja svojevremeno.

Zbog toga je proveo mesec dana u bolnici.

- Deset dana bio sam u šok-sobi sa dvadesetčetvoročasovnim nadzorom medicinskog osoblja. Morali su da me operišu jer je metak povredio vitalne organe. Veliku zahvalnost dugujem profesoru Đukiću koji me je operisao i sve vreme vodio moj slučaj. Ni danas ne znam kako bih mu se odužio za sve što je učinio za mene - istakao je muzičar.

Napadač je uhapšen posle nekoliko sati, nedaleko od mesta nesreće.

Osuđen je na šest i po godina zatvora.

(Telegraf.rs)

Video: Zamisli to kao odeš na kafu i usput kupiš bembaru od 84.000 evra: Relja se pohvalio besnom mašinom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    15. avgust 2023 | 08:11

    E kad su i ovakvi postali jet set drustvo, stvarno je srbija pala na veoma niske grane. Iz tog razloga sam napisao malo slovo u nazivu srbija.

  • Zvele

    15. avgust 2023 | 13:06

    Muzičar, ko bre muzičar šta peva i kome 🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA