≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Evo, da vam se obratim": Jako oglašavanje JK nakon izlaska "Alfe", udarila na bugarski turbo-treš u Srbiji

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Za velika dela i velike uspehe potrebna je i velika hrabrost, hrabrost da se gura napred! Ko želi neka živi u prošlosti, neka ima seljačke zadrte stavove i sluša jeftini turbo folk protiv kog nemam ništa ali bar neka je skup! A svi ostali - idemo napred - deo je Jelenine poruke

  • 23
Jelena Karleusa, pevačica, status, društvene mreže Prinskrin: Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša oglasila se prvom podugačkom porukom, prvi put nakon objavljivanja albuma "Alfa" koji je napravio potpunu pometnju u svetu šou-biznisa na Balkanu.

Pop zvezda publici je poručila da je ovo veliki korak u svet, a njeno kompletno obraćanje prenosimo u nastavku u celosti.

"Jako radi KARLIN BIČ! Evo da vam se prvi put obratim od izlaska novog albuma. Hvala za rekordan stream, za rekordne preglede, milione komentara… Čitav koncept albuma, redom svih pesama i ovog videa koji će teško ikad iko na ovim prostorima u produkcijskom i idejnom smislu ispratiti, odmišljen je da pomeri granice domaće muzike i pravila šou-biznisa na Balkanu. To se od mene i očekivalo.

- Verujem da ima puno onih kojima je potrebno vreme da prosto shvate muziku koja je ispred svog vremena i koja je svetski trend ali tako je uvek bilo sa mnom i balkanskim zadrtim stegama i primitivizmom. Na Balkanu, pogotovo u Srbiji je poslednjih godina došlo do šokantnog porasta treša i šunda u muzici, poplave bugarskih petparačkih sranja, jeftinih amaterki u haljinicama od 3 dinara i muzičkom produkcijom iz Tadžikistana. Srbija i Balkan moraju da guraju napred, a ne da bugarski turbo treš bude nešto što bilo ko sluša, sem krišom u 4 zida svoje sobe. Muzika mora da gura napred, mora da se ide u korak sa svetskom produkcijom a zašto da ne i da budemo bolji od sveta!

- Ovo je album koji je objavio najveći muzički gigant na svetu-UNIVERSAL i na ovaj način stavljamo Srbiju i Balkan na mapu svetskih dešavanja. Skoro 30 godina sam pomerala granice zadrtog balkanskog mentaliteta i niko nikad nije mogao da me zaustavi. A sada, sada ne pomeram granice, sada ih rušim! Za velika dela i velike uspehe potrebna je i velika hrabrost, hrabrost da se gura napred! Ko želi neka živi u prošlosti, neka ima seljačke zadrte stavove i sluša jeftini turbo folk protiv kog nemam ništa ali bar neka je skup! A svi ostali - idemo napred! Srbija pokazuje da može da ima svetsku produkciju i svetski zvuk, svetske izvodjače i viziju koju će svet pratiti!!! Uživajte, slušajte nove pesme i lepe stvari tek slede…"

(Telegraf.rs)

Video: Hit snimak Karleušine tetke sa slavlja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alfa

    15. avgust 2023 | 09:41

    A zasto nas lepo ne ostavis na miru?odes u svet,napravis svetsku karijeru,kao Didi J,povedes i nju,druzite se tamo negde,drzi predavanja malo amerima,da ih njih sunce ogreje...nas pusti malo da odmorimo imaj dusu zeno draga

  • Sigmund Frojd

    15. avgust 2023 | 09:09

    "prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida"

  • Ccc

    15. avgust 2023 | 09:12

    Jeco,slusali bi mi te lepe stvari ali nemas ih... bole usi od tvog glasa,a to sto repujes nije nevidjeno kako kazes,rep postoji baaaas baaaas dugo godina i postoje ljudi koji to odlicno rade,tebi cak ni to ne stoji...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA