Vreme čitanja: oko 2 min.

"Umrla je u hotelu, dva dana joj nisu davali lekove": Tina Ivanović objavila užasne detalje o smrti majke

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Dok je bila kod kuće, sve je to pila, kad su stigle njene stvari posle smrti, videla sam da dva dana nije popila nijedan lek", napisala je Tina

  • 3
Tina Ivanović Printskrin: Instagram/ tina_ivanovic_official

Pevačica Tina Ivanović pre nekoliko dana ostala je bez majke koja je preminula u 74. godini života.

Ona je umrla u jednoj banji gde je otišla na lečenje, a sada je pevačica iznela detalje koji su iznenadili mnoge.

Ona se oglasila na Instagramu i otkrila da je greškom lekara njena majka preminula.

- Moja majka je umrla u hotelu, 3. avgusta 2023. godine. Dovela sam je 1. avgusta, ne znam ni ko nije vodio računa da li je ona popila lekove koji su bili uredno poređani u kutijicama za jutro, veče i noć!? Dok je bila kod kuće, sve je to pila, kad su stigle njene stvari posle smrti, videla sam da dva dana nije popila nijedan lek! Dobila je epi napad i infarkt srca! Za šta onda služi medicinsko osoblje nego da obilazi pacijente i da proveraju da li su popili terapiju - napisala je Tina na Instagramu.

Tina Ivanović Printskrin: Instagram/ tina_ivanovic_official

Podsetimo, Tina je nedavno majci posvetila meotivnu poruku.

-Ponekad kada padne noć, onako sama u svojoj sobi pod svetlom koje ne dopire do mene, moja duša puna tame, bola i patnje piše o tebi. Često razmišljam tako sama o osobama koje mi fale, a znam da nikad neće doći. Zašto Bog uzima one dobre ljude? Šta su to oni zgrešili Bogu da ih on sada kažnjava na ovako surov način? Ovo su pitanja koja postavljam sama sebi u glavi, ali ne znam odgovor na njih - počela je Tina i nastavila:

-Volela bih samo da vratim ono vreme kada su te osobe bile neko na ovom svetu. Sada su postali samo pepeo, a njihov život se svakim danom smanjivao i goreo kao cigareta. Kada izgori i onaj poslednji dim, ostaje samo pepeo i filter iza toga. Taj poslednji dim predstavlja izdah duše, a pepeo ono mrtvo telo koje bespomoćno leži i filter ono što je ta osoba bila pre samo jedan minut. I dok ovo sada pišem, teško mi je, svaka pomisao na smrt voljene osobe me boli. Nije to zub, to mnogo jače zaboli i ne prestaje. Drhtavom rukom i sa suzama u očima završavam ovaj tekst. Mama!

(Telegraf.rs)

Video: Tina Ivanović šokirala: Žene mi prilaze na nastupu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nata

    15. avgust 2023 | 10:42

    Da li ce lekari nekad odgovarati za svoj nemar???I zasto nece???? Koliko je ljudi umrlo zbog njih za vreme korone?????

  • haj

    15. avgust 2023 | 11:33

    niko neče odgovarat kolko su hi namerno po bili kad je bila korona bog zna samo če hi bog kaznit đerlek hi je po bijo u novom pazaru na 100 i danas je na slobodu

  • Maja

    17. avgust 2023 | 16:17

    Neka kazu koja je banja u pitanju i neka neko odgovara!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA