Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši stanar se uključio u program i raskrinkao Bebicu: "Bio je sluga Kulićima, a svoju decu nije zvao"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon što je čuo kako govori o Siniši Kuliću, čovek je odlučio da se uključi i raskrinka sva krivična dela koja je Bebica počinio

  • 1
Nenad Macanović Bebica Printskrin: RTV Pink

Nenad Macanović Bebica gostovao je sinoć u emisiji "Narod pita" kada je raskrinkao Kuliće. Ipak, pred sam kraj, uživo u program se uključio čovek koji je stanovao u njegovom stanu.

Nakon što je čuo kako govori o Siniši Kuliću, čovek je odlučio da se uključi i raskrinka sva krivična dela koja je Bebica počinio.

- Moja žena i ja stanujemo u Bebicinom stanu, tu smo bili dve godine. Mi ćemo ti na stanu napisati: "Čačkalica i drukara". On im je bio sluga, a svoju decu nije zvao. On cinkari Sinišu! Miljana nije cinkarila njegovu stranu i njegova krivična dela. Miljana nikad nije iznela prljav veš! - rekao je gledalac.

- Jao ti si, to su ludaci neki! Koja krivična dela? - pitao je Bebica.

- Šverc, i tako te stvari, ali mene to ne zanima! Ja nisam cinkara i drukara kao ti! Bio sam dvaput u tvom stanu, neću više dolaziti! - rekao je gledalac.

- Ovo su ozbiljne teme i ozbiljne stvari! Ako je on spomenuo Sinišu, da li je Miljana nekada spomenula njegovu majku i decu? - upitala je voditeljka.

- Kako nije spominjala u rijalitiju, ja sam uvek izbegavao da pričam o tome, nisu medijski spominjani - ubacio se Bebica, a potom je gledalac prekinuo vezu, prenosi Kurir.

(Telegraf.rs)

Video: Miljana Kulić i Bebica se oglasili nakon priče o nasilju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    15. avgust 2023 | 23:37

    Stanuje tu sa zenom vec dve godine ali bio je svega 2 puta u stanu, ko se ovde zeznuo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA