Vreme čitanja: oko 1 min.

Crnogorski glumac u petoj deceniji dobio sina sa deset godina mlađom Hrvaticom: Dali su mu ime grčkog porekla

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njihova ljubav počela je 2014. godine u Dubrovniku

  • 2
Stefan Kapicic Ivana Horvat i Stefan Kapičić - Kao Otašević i Perčin, i ovaj par se upoznao snimajući seriju "Zora dubrovačka". Venčali su se u Los Anđelesu 2017. godine / Foto: Instagram/ivanahorvatkapicic

Glumac Stefan Kapičić i njegova deset godina mlađa izabranica Ivana Horvat postali su roditelji po drugi put. Par je dobio još jednog dečaka kojem su dali ime Sebastijan.

Ivana je početkom maja objavila nekoliko fotografija na kojima smo imali prilike da vidimo trudnički stomak i tako je obelodanila radosnu vest da sa glumcem očekuje prinovu.

Oni su danas na Instagramu podelili prvu bebinu fotografiju uz koju su napisali:

- Naš dečak je ovde! Savršen si. Kao tvoj brat. Volimo te puno. Mama i tata dva dečaka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Ivana Horvat Kapičić (@ivanahorvatkapicic)

Ivana i Stefan upoznali su se na snimanju serije "Zora dubrovačka", a ubrzo su započeli romansu. Njihova ljubav počela je 2014. godine u Dubrovniku. Da je njihov susret bio sudbinski, govori i činjenica da je Ivani to bila prva uloga, do tada se bavila manekenstvom.

Iako je Ivana deset godina mlađa, ta razlika im nije stala na put. Stefan je odlučio da je zaprosi nakon godinu i po dana veze, a veridbu su proslavili na premijeri filma "Star Wars" u Beogradu.

Kako je Stefan tražio sreću na američkom tržištu, Ivana ga je pratila na tom putu, a upravo je prekookeanska država bila izbor za venčanje te 2017. godine. Par se odlučio za intimnu ceremoniju sa najbližim prijateljima, što je Stefan kasnije potvrdio, a tri godine kasnije su dobili sina Ivana.

- Da, venčali smo se u Los Anđelesu. Veoma smo srećni zbog toga. Ceremonija je bila intimna i lepa, ali detalje ćemo zadržati za sebe - rekao je Stefan za domaće medije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA