≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Skinuo se sin Bobana Rajovića, a devojke trljaju oči: "Au, kakva frajerčina!"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mladi naslednik Rajovića je uspešan sportista, veoma je vezan za porodicu, kuluran i veoma vaspitan dečko

  • 1
Andrija i Boban Rajović Foto: Instagram/mladjani_rajovic

Naslednik pevača Bobana Rajovića, Andrija, izrastao je u ozbiljnog frajera, a da je gene nasledio od oca jasno govore fotografije na kojima se "hvali" svojim mišićima.

Nekadašnji fudbaler mlađih kategorija Crvene zvezde, koji sada gradi karijeru na Balkanu, posvećen je radu na svom telu.

Veoma je popularan na društvenim mrežama, a fotografije na kojima pokazuje isklesano telo izazivaju veliku pažnju njegovih pratilaca.

Neke od poslednjih u nizu koje je objavio, vidi se da i te kako brine o svom fizičkom izgledu jer mu je gotovo svaki mišić iscrtan na telu.

Takođe, fotografije koje su privukle pažnju su one na kojima pozira sa ocem i majkom, ali i starijom sestrom.

Inače, kako je Rajović nedavno otkrio za naš portal, Andrija je imao velikih poteškoća na početku svoje profesionalne karijere, zbog čega je pevač hteo i javno da ga se odrekne.

- Moj sin Andrija imao je otežavajuću okolnost kada je bavljenje fudbalom u pitanju jer sam mu ja otac. Hteo sam da ga se odreknem medijski zbog toga što su mnogi mislili da karijeru gradi preko mog imena. Nekoliko puta me je molio da ne dolazim na utakmice da ga bodrim da njegovi saigrači ne bi pogrešno protumačili moj dolazak. Odem da kupim kartu da bih došao na utakmicu, a on počne da me moli da se ne pojavljujem. Hteo sam da ispoštujem njegove odluke i svaki put bih ga poslušao - kaže Boban.

(Telegraf.rs)

Video: Boban Rajović: Milica je moja drugarica, ali Prijovićka i Tairovićka ove godine razvaljuju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA