Vreme čitanja: oko 1 min.

Priju i Teu porede sa bugarskim pevačicama koje su snimile najbezobrazniji spot u zemlji: Evo o čemu se radi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da su i Bugari ljubitelji naše muzike govori spot njihove tri pevačice Emanuelem Kiare i Vaye za pesmu "Geto", a na kojem se čini da su pokušale da iskopiraju Teu i Aleksandru Prijović

  • 1
Aleksandra Prijović i Tea Tairović Foto-kolaž: Mileta Mirčetić, Kobra, Youtube/Ra Music

Mnoge domaće pevačice inspiraciju su pronašle u bugarskoj muzici, između ostalih i Tea Tairović koja je obradila pesme od koleginica iz susedne države, a sa jednom od njih, Galenom, snimila je i duet.

Da su i Bugari ljubitelji naše muzike govori spot njihove tri pevačice Emanuelem Kiare i Vaye za pesmu "Geto", a na kojem se čini da su pokušale da iskopiraju Teu i Aleksandru Prijović.

Naime, one su snimile najprovokativniji spot u kojem u trikou voze sobini bicikl, a potom se u otvorenim haljinama valjaju po kolima, a kasnije sa nalepljenim staklima se vrte u krug. 

Lepe Bugarke osvojile su ovim videom tamošnju scenu, a mnogi smatraju da crnka i brineta neodoljivo podsećaju na naše pevačice Priju i Teu.

@zacudjen2ai getting out of hand♬ original sound - zacudjen

U videu koji se pojavio na društvenim mrežama se čuje i da imaju gotovo identične glasove kao naše popularne pevačice, ali kada se pesma posluša na Jutjubu, jasno je da je reč o obradi i veštačkoj inteligenciji.

Dok su jedni odušveljeno komentarisali kako Bugarke liče na srpske zvezde, drugi su pisali da su naše umetnice za "svetlosnu godinu ispred njih u svakom smislu", kako po kvalitetu muzike, tako i po stilu, stajlingu i celokupnom izgledu.

Kako izgledaju bugarske Tea i Prija, pogledajte u galeriji i videu.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandra Prijović o koncertima u Areni, sinu Aleksandru, trudnoći...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA