Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ne volim da mi guraju pare u usta": Mile Kitić otkrio zašto ne peva za bakšiš, pa otkrio šta zamera Eleni

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ja ne radim za bakšiš, radim klubove samo po Evropi, tu dolaze klinci", kaže Mile

  • 2
Mile Kitić, Konferencija pred američku turneju Foto: Nikola Tomić

Folk pevač Mile Kitić, nakon 50 godina karijere, održaće zajedničku turneju sa svojom ćerkom, pop zvezdom Elenom Kitić, u Americi, na koju će krenuti u oktobru ove godine.

Kako kaže, ne plaši se neuspeha na ovoj velikoj turneji. A iako se to dogodi, nije strašno.

- Najveće zvezde svetske odu negde, pa ne bude kako su zamislili. Ili neko ovako ode, pa se napravi veliki posao. Nadam se da ćemo dobro proći i da ćemo opravdati dogovor naš. I da ne uspe, nije propast sveta, ali mislim da ćemo proći dobro - počeo je Mile.

Pevači od svojih honorara i bakšiša mogu da kupe sebi stanove, kola, nakit i generalno da priušte život na visokoj nozi. Ipak, Mile kaže da ne peva za bakšiš.

- Ja ne radim za bakšiš, radim klubove samo po Evropi, tu dolaze klinci. Nekad dođe neko diskretno da novac, a sad ja da idem od gosta do gosta... ja ne radim zato. Ove godine samo sam dve svadbe pevao i to za prijatelje. Izbegavam da uzmem novac. I to na svadbu idem fiksno. Moje je toliko, bakšiša što bude, delite muzičari - kaže Mile za Premijeru i objašnjava zašto ne uzima bakšiš.

- Ja ne radim za bakšiš zato što dođe do problema, pa ti lepe na čelo, guraju ti u usta. Ja  ne volim to da radim, radim kao gospodin, imam svoju cenu u klubu i pevam. E sad, ima neko dođe diskretno da za kafu, "može li ta i ta", ja kažem "naravno". Ne mogu ja da radim u klubu za 2000 ljudi za bakšiš.  Onda će neko izvaditi 1.000 evra i reći: "pevaj mi 15 pesama". A  ovi drugi što su platili ulaz mogu da gledaju samo - kaže on.

Iako podržava ćerku Elenu, otkrio je šta joj zamera.

- Kao da je malo usporena u ovome, prolazi vreme. Ona je u nekom svetu svom i ne radi po svaku cenu, voli da snimi dobru pesmu Jala Brat i Buba su joj radili tri pesme, Cobi joj dao pesmu. Svi smo oduševljeni. Ali ona ode u mesecu jedan ili dva puta da radi, pare na karticu i ode. Tako je i bolje - kaže Mile.

(Telegraf.rs)

Video: Mile Kitić prima penziju iz tri države, otkrio nam je koliko ona iznosi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Možda

    17. avgust 2023 | 11:25

    Je gadljiv na pare😂 "zato ništa niije stekao"? 😂😂😂😂

  • Boža zemunac

    17. avgust 2023 | 08:16

    Radi kao gospodin.Ha ha ha, dobar vic.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA