≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Naslednik Bobana Rajovića je pravi Apolon: Andrija se razgolitio, pa pokazao isleksane pločice

Vreme čitanja: oko 1 min.

Andrija je nekadašnji fudbaler mlađih kategorija Crvene zvezde, a sada karijaru gradi u Danskoj

  • 0
Andrija i Boban Rajović Foto: Instagram/mladjani_rajovic

Naslednik pevača Bobana Rajovića, Andrija, izrastao je u ozbiljnog frajera, a fotografije na kojima pokazuje kakvim mišićima može da se pohvali privlače veliku pažnju.

Naime, naslednik folkera je veoma popularan na društvenim mrežama, te često počasti svoje pratioce atraktivnim fotografijama.

Andrija je sada objavio fotografiju iz bazena, a osim što uživa u pravom raju na kojem mu definitivno mnogi zavide, u prvi plan došle su i njegove isklesane pločice koje mame uzdahe mnogi devojaka.

Inače, Andrija je nekadašnji fudbaler mlađih kategorija Crvene zvezde, a sada karijaru gradi u Danskoj.

Inače, kako je Rajović nedavo otkrio, Andrija je imao velikih poteškoća na početku svoje profesionalne karijere, zbog čega je pevač hteo i javno da ga se odrekne.

- Moj sin Andrija imao je otežavajuću okolnost kada je bavljenje fudbalom u pitanju jer sam mu ja otac. Hteo sam da ga se odreknem medijski zbog toga što su mnogi mislili da karijeru gradi preko mog imena. Nekoliko puta me je molio da ne dolazim na utakmice da ga bodrim da njegovi saigrači ne bi pogrešno protumačili moj dolazak. Odem da kupim kartu da bih došao na utakmicu, a on počne da me moli da se ne pojavljujem. Hteo sam da ispoštujem njegove odluke i svaki put bih ga poslušao - pričao je Boban jednom prilikom za "Telegraf".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA