Vreme čitanja: oko 3 min.

Dalila Dragojević za Telegraf progovorila o otkazu: "Bolje bi bilo da me niko ne ujeda jer ću se braniti"

Vreme čitanja: oko 3 min.

- Ja kad sam bila mlađa verovala sam da i ljubav i karijera mogu da idu u paketu, ali to je stvarno jako teško - rekla nam je ona

  • 2

Pevačica Ruža Rupić večeras održava promociju nove pesme, a ujedno i slavi rođendan, a tom prilikom podršku su joj pružile brojne poznate ličnosti među kojima je i rijaliti zvezda Dalila Dragojević.

Dalila je najpre istakla da je došla da ispoštuje Ružu, ali da ima neke druge planove zbog kojih je tu.

- Imam neke obaveze sada, ali došla sam da je ispoštujem. Pesma je odlična i verujem da će biti veliki hit - rekla je Dalila pa pomenula pokon koji je donela:

- Ove je poklon za Ružu, danas joj je rođendan pa je sve u jednom. Uzela sam joj neki parfet, po mom ukusu.

Dalila se neko vreme nije pojavljivala u medijima, a sada je otkrila zašto je izbegavala pripadnike sedme sile.

- Izbegavala sam medije, da. Imala sam poslovne obeveze, cilj mi je bio da se moja emisija što bolje plasira i da budem fokusirana samo na to, međutim, više ne radim, tako da sada sam slobodna - rekla nam je ona, pa otkila šta se zapravo dogodilo i zašto više nije na televiziji.

- Ne bih da iznosim neke privatne stvari koje su se izdešavale, postoji mnogo razloga zašto više nisam na poziciji na kojoj jesam. Po medijima se provlačilo kako je u pitanju TikTok... To nije istina. Za TikTok je donesena odluka nakon mog otkaza, tako da zaista ne bih da me iko ujeda, jer ja nikoga ne ujedam, a ako me budu dirali. ja sam ono što jesam, uvek ću da branim i to je to - istakla je Dalila pa otkrila da je isključivo njena odluka bila da napusti televiziju.

- To je bila lično moja odluka.

Pitali smo je šta se dešava sa njenim TikTok nalogom, a ona nam je otkrila:

- TikTok mi je "razbribriga" i tu provodim svoje slobodno vreme. Aktivna sam poslednja tri dana baš, jer nisam bila tu uopšte. Bila sam na moru tri nedelje, tako da nisam bila ni na TikToku, ni u Beogradu i sad se polako vraćam u formu i starim aktivnostima, pa ćete me gledati - rekla nam je bivša zadrugarka, pa dodala da li od TikToka može da se živi ili ne:

- Pa može, zavisi da li ste uspešni u tome. Ja zaista jesam i čini mi se da mi, sve u životu što radim, ide od ruke. Barem što se karijere tiče, a ljubav ćemo staviti po strani. Tako da, može da se živi, naravno.

Pitali smo je zašto ljubav ostavlja po strani.

- Pa zato što mi je sad karijera u usponu. Kad sam bila mlađa verovala sam da i ljubav i karijera mogu da idu u paketu, ali to je stvarno jako teško. Meni je na prvom mestu sada karijera, da to sve bude kako treba i da nekako sredim svoj život, iako mi je jednim delom sređen. Imam još tu nekih stvari koje trebaju da se dovedu u red.

Rijaliti zvezda i bivša voditeljka je prokomentarisala i to što je bivši momci "uhode" na TikTok uključenjima. Aludirali smo na to što je Filip Car ušao u njen lajv na TikToku i slao poklone njenom protivniku, namerno kako Dalila ne bi pobedila.

- Ja to stvarno ne bih komentarisala. Neću pričati o bivšima, neka pričaju oni o sebi i neka njihova dela govore ko su i šta su i ko je kome koliko značio - rekla nam je Dalila.

Dragojevićka je istakla da joj je karijera na prvom mestu, a sada je delimično otkrila i šta to sprema.

- Videćete. Zaista mislim da će nacija biti šokirana. Što se tiče rijalitija, ja zaista neću ulaziti tamo, ali biće nešto što je jako spektaklularno i što mislim da sada niko ne očekuje. Ja nisam neko ko sedi i čeka da joj padne nešto sa neba tako da se odmah bacam u akciju, a kaciju sada imamo, reakciju ćemo čekati posle - rekla je ona, pa prokoemntarisala spekulacija da se ponovo zapratila sa Milicom Mitrović:

- Ja nju nikada nisam ni otpratila. Milica, Nina i svi koji imaju veze sa Pinkom kod mene nikada nisu bili otpraćeni, kao što nisam bila ni ja otpraćena od strane njih.

Dalila je otkrila i da li će pratiti Zadrugu 7 Elitu:

- Pratiću 24 sata, pratiću sve - rekla nam je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fiki

    16. avgust 2023 | 22:19

    Dođeš iz druge države, dobiješ ovde posao pre naših ljudi, i još prodaješ pamet! Terajte to u Šepak pa tamo neka vodi ovce umesto emisije!!!!

  • Перагеније

    16. avgust 2023 | 21:23

    Хм... у њеном послу не би смело да буде уједања.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA