Vreme čitanja: oko 2 min.

Osim zlatnih poluga, ukradeno je još nešto jako vredno! Mića Megatrend o pljački: Ja tu devojku još uvek volim

Vreme čitanja: oko 2 min.

Otkrio da je ceo čin video na sigurnosnim kamerama

  • 3
Ana AV, Mića Jovanović, Fakultet Megatrend Kuća Foto-ilustracija: Pixabay, Telegraf, Milena Đorđević, Privatna arhiva

Osnivač Univerziteta "Megatrend", Mića Jovanović, početkom avgusta prijavio je bivšu devojku A.V. da mu je ukrala tri poluge zlata, a kako se sada navodi, u policiji je izjavio da mu je uzela i sat koji je kupio bivšoj ženi.

Jovanović je naveo da je reč o skupocenom satu marke "Rolex", limitirane serije "daj end dejt", koji ima veliku kolekcionarsku vrednost i košta najmanje 45.000 evra.

- Na poleđini sata je ugravirano "Milici za 30. rođendan i 10 godina vernosti. To je bio moj poklon bivšoj ženi - navodno je u prijavi napisao Mića Megatrend i opisao da je njegova sadašnja partnerka krađu izvela tako što je 24. jula ušla u vilu u Istarskoj ulici, dok je on spavao i ukrala sat od crvenog zlata.

Naveo je da je sledećeg dana, kada je on već otputovao u inostranstvo, ponovo ušla u kuću, otvorila sef i ukrala zlatne poluge. On je u policiji ispričao da je Ana i preradila sat koji je ukrala.

- Rekla mi je da je skinula poklopac sa sata, stavila drugi i napisala sličnu posvetu, ali umesto imena Milica, stavila je svoje ime - naveo je Mića Megatrendu u prijavi policiji, a potom kasnije povukao ovu prijavu.

- Ja sam prijavio prvo, pa sam povukao, sve dok nisam video sigurnosne kamere i video da je u celoj toj akciji učestvovala i njena drugarica koja je veliko zlo. Prijavio sam i nju i njenu drugaricu - priča Jovanović.

Mića kaže i da nema nameru da pravda bivšu partnerku, ali o njoj i dalje ima reči hvale.

- Da sve to nije viđeno crno na belo na sigurnosnim kamerama, ja tu devojku koju još uvek volim na neki način, ne bih prijavio - rekao je on 2. avgusta za medije.

Objasnio je da je krađu ustanovio kada se vratio sa puta iz Francuske.

- 29. jula sam došao za Beograd utvrdio to, bio sam u dilemi da li da prijavim. Pa sam povukao, a kada sam video tu drugu devojku na kameri sam opet prijavio 1. avgusta. Mislim da se to planiralo malo duže, pa su uradile kada sam otišao na put - ispričao je Jovanović.

Međutim, prijava je Prvom osnovnom javnom tužilaštvu podneta protiv nepoznate osobe.

- Izvršen je uviđaj i tužilaštvo je naložilo da se izvrši DNK analiza, uzmu otisci pristiju, pregledaju kamere i prikupe drugi dokazi kako bi se utvrdilo ko je izvršilac krađe - potvrđeno je navodno za Kurir.

(Telegraf.rs)

Video: Pas čuvar, kamere i neprobojna kapija: Ovo je tvrđava Miće Megatrenda iz koje je nestalo zlato

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    16. avgust 2023 | 20:51

    Neka ga je opljačkala.....šta će kod njega skupoceni sat bivše žene......to samo govori da je morala da mu vrati......

  • Mića Kazanova

    17. avgust 2023 | 00:06

    Mićo ,voli i ona tebe , veruj mi ,sve do poslednjeg dinara ,ako je lepo zamoliš i izvineš se a uzgred kupiš zlatan Rolex ,ona će i da se vrati ,sigurnooo...!!

  • Mara

    17. avgust 2023 | 07:12

    Ovaj jos prica o pljacki..preboli,i ona je tebe bas tesko preboljela.😅😅😅

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA