≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Dobila je 14 plata unapred, dolaskom Anđele Đuričić počela je da glumi zvezdu!" Iznete šok tvrdnje o Dalili

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ističe se kako je dozvolu za boravak na teritoriji Republike Srbije navodno dobila na zahtev televizije, a da je pre toga je boravila duži niz godina u Srbiji i da nije imala urednu boravišnu dozvolu koju svi stranci moraju da imaju

  • 1
Dalila Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dalila Dragojević je pre nekoliko dana prestala da radi na televiziji na kojoj je radila, o čemu je ekskluzivno progovorila za Telegraf.rs prošle noći.

- Izbegavala sam medije, da. Imala sam poslovne obeveze, cilj mi je bio da se moja emisija što bolje plasira i da budem fokusirana samo na to, međutim, više ne radim, tako da sada sam slobodna - rekla nam je ona.

- Ne bih da iznosim neke privatne stvari koje su se izdešavale, postoji mnogo razloga zašto više nisam na poziciji na kojoj jesam. Po medijima se provlačilo kako je u pitanju TikTok... To nije istina. Za TikTok je donesena odluka nakon mog otkaza, tako da zaista ne bih da me iko ujeda, jer ja nikoga ne ujedam, a ako me budu dirali. ja sam ono što jesam, uvek ću da branim i to je to - istakla je Dalila pa otkrila da je isključivo njena odluka bila da napusti televiziju.

- To je bila lično moja odluka.

Ubrzo nakon ovih njenih izjava oglasili su se i sa televizije na kojoj je radila.

Kako su istakli,  "Dalila ima još uvek važeći ugovor sa televizijom i uredno isplaćeni honorar za narednih 14 meseci jer je za to zamolila direktora kako bi mogla da kupi nov automobil".

Njen ugovor sa kućom u kojoj ne radila je, tvrde, još na snazi.

"Dalila nikada nije podnela zahtev za sporazumni raskid ugovora, kao ni za jednostrani raskid istog ugovora ili izvršila povraćaj novca na račun Hype production koji je dobila unapred. Ona kao strani državljanin u Republici Srbiji radi ali honorare prima na svoj račun u Bosni i Hercegovini", tvrde.

Takođe, ističe se da je dozvolu za boravak na teritoriji Republike Srbije dobila na zahtev televizije, a da je pre toga je boravila duži niz godina u Srbiji i da nije imala urednu boravišnu dozvolu koju svi stranci moraju da imaju.

Dalila je zamoljena, tvrde, od čelnika televizije da prestane da "prosi" na TikToku, jer imaju dovoljne honorare. Ona to navodno nije želela da prihvati, ali još uvek nije raskinut ugovor sa njom jer joj je unapred isplaćeno narednih godinu i po dana njenog snimanja emisija na televiziji.

Navodi se i kako je Dalila "imala problem sa nekim kolegama što generalno nije uticalo na njen status", kao i da je "dolaskom Anđele Djuričić počela da se ponaša neprofesionalno i da glumi zvezdu a lično joj je smetao i intervju koji je Anđela uradila sa Filipom Carem i zbog toga je napravila tenziju".

Dalila je zbog toga, kako kažu, "prekorena" i ona je dala “otkaz”, ali medijima i društvenim mrežama a nije kući za koju je radila kao pravnom licu sa kojim ima ugovor kao i obaveze koje je preuzela tim ugovorom.

(Telegraf.rs)

Video: "Bolje bi bilo da me niko ne dira jer ću se braniti": Dalila Dragojević progovorila o otkazu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jednostavno

    17. avgust 2023 | 10:49

    Svi vi koji jurite i placate ovim spodobama, treba da se lecite.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA