≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Laziću upale striptizete na proslavu momačke večeri: "Katarina je odmah skočila i rekla da nema pipkanja"

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Plan je bio da sve bude dozvoljeno te večeri, ali da se ne ode predaleko - rekao je izvor

  • 3
Darko Lazić Printskrin: Instagram/darkolazic

Pevač Darko Lazić i njegova izabranica Katarina napravili su zajedno momačko i devojačko veče, ali iako su sve zajedno planirali, jedno iznenađenje ih je zateklo.

Naime, Darku je brat doveo striptizete, ali ni Katarina nije bila uskraćena te je i ona dobila ples u krilu, međutim pre svega je devojkama morala da objasni da postaje granice.

- Darko i Kaća su rešili da naprave ovakav tip žurke jer imaju mnogo zajedničkih prijatelja. Plan je bio da sve bude dozvoljeno te večeri, ali da se ne ode predaleko s obzirom na to da su se svi zapili. Darko i Kaća su znali kakav je plan večeri, ali je bilo iznenađenja koja su priredili prijatelji. Dare nije znao da su mu brat Dragan i drugari doveli striptizete, pa zamalo nije nastao haos zbog Kaćine reakcije - priča na početku izvor blizak pevaču za Republiku i dalje otkriva da se Darko oduševio kad je video devojke u provokativnim kostimima:

- Te žene su ušle obučene kao zečice, pa je Darko odmah skočio. Uzele su stolicu, povukle su ga da sedne i onda je krenuo haos! Mešale su mu u krilu, a kad je jedna počela da ga liže po vratu, Katarina je skočila, prišla i rekla da nema pipkanja. Darko se našalio da otkazuje svadbu s Kaćom, ali se ona smejala i rekla da sad nema nazad. Kasnije je i ona dobila muški striptiz, a imala je dres-kod s drugaricama, koji su sve planirale nedeljama ranije. Posle toga svi su poskakali u bazen, ma ludilo je bilo!

Podsetimo, Darko Lazić je pre nekoliko meseci tajno oženio izabranicu Katarinu, ali s obzirom da je venčanje bilo daleko od očiju javnosti, par je odlučio da naknadno organizuje veselje za porodicu i prijatelje.

- Imali smo građanskog venčanje. Čekamo da napravimo pravo crkveno venčanje i svadbu - rekao je Darko, pa priznao da bi sa Katarinom rado proširio porodicu.

- Ja volim decu i nikad ne bih rekao "stop" kada su deca u pitanju. Ali, bar još dvoje bih voleo da imam - rekao je pevač u emisiji "Premijera".

(Telegraf.rs)

Video: "Bolje bi bilo da me niko ne dira jer ću se braniti": Dalila Dragojević progovorila o otkazu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ni sam ne

    17. avgust 2023 | 11:54

    Ume da izbroji koliko je brakova sklopio i posle svakog je opet momak 😂😂😂😂

  • ја

    17. avgust 2023 | 12:31

    Ма он је момчина,па треба да слави....ужасссс

  • Ana

    17. avgust 2023 | 18:41

    Njoj je mozgić grasak kad hoce za ovakvog da se uda...sacuvaj boze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA