Vreme čitanja: oko 1 min.

Filip Car odbio ponudu za posao na televiziji zbog TikToka

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navodno je i Dalila Dragojević prestala da radi na istoj televiziji upravo zbog ovog pravila, dok je Anđela Đuriić obrisala svoj nalog

  • 1
Filip Car Foto: Kobra

Filip Car nedavno je dobio primamljivu ponudu, posao voditelja na jednoj televiziji. Ipak, on je to odbio i to ni manje ni više nego zbog TikToka. 

Bivši zadrugar je aktivan na pomenutoj društvenoj mreži, gde je i objasnio pratiocima zašto se odlučio da propusti ovu priliku

S obzirom na to da je pravilo televizije na kojoj je dobio ponudu ta da voditelji ne smeju da drže lajvove i imaju naloge na TikToku, Filip je verovatno napravio računicu i video šta mu se više isplati.

- Ja sam jako zahvalan što su se meni stvorili svi mogući uslovi da dođem na taj posao, ali nažalost, neću prihvatiti ponudu jer želim da se bavim sobom, imam vas, imam Tiktok, ovde ću da pravim emisiju i imam neke stvari koje su mi trenutno u životu prioritet... Tako da, neću da se bavim nijednim javnim poslom dosta dugo - rekao je on.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by ꫝꪖ𝕥ꫀ.•*_ (@z.h8__)

Podsetimo, navodno je i Dalila Dragojević prestala da radi na istoj televiziji upravo zbog ovog pravila, dok je Anđela Đuričić obrisala svoj nalog.

S druge strane, na televiziji tvrde da mu nisu zvanično poudili posao, već da su samo neformalno razgovarali.

(Telegraf.rs)

Video: Filip Car i Aleks Nikolić posetili Diznilend: Oduševili fanove snimcima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lezilebivići

    17. avgust 2023 | 13:09

    Baš šteta ! Njegov vokabular ni za tiktok ne može da dobaci ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA