Vreme čitanja: oko 1 min.

Posle Bogdane, skinula se i sestra Bojana: Šijanova žena pokazala bombastično telo 7 meseci nakon porođaja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bojana se snimala iz kafića i to dok je bila u kupaćem kostimu, a osim preplanulog tena, nije ostao neprimećen i bujni dekolte

  • 4
Bojana Šijan Foto: Instagram/bojana_sijan

Nakon što se njena sestra Bogdana Ražnatović pohvalila izazovnom slikom u kupaćem kostimu, danas se oglasila i Bojana Šijan i pokazala čime raspolaže. 

Ona i njen suprug trenutno uživaju u Grčkoj sa sinovima i društvom, a dok je tata preuzeo brigu o deci, zgodna mama je odlučila da se malo odmori, sunča i napravi neki selfi.

Bojana se snimala iz kafića i to dok je bila u kupaćem kostimu, a osim preplanulog tena, nije ostao neprimećen i bujni dekolte koji je namazala uljem da bi brže pocrnela.

Može se primetiti da Šijanova supruga fantastično izgleda i to samo 7 meseci nakon porođaja.

Bojana Šijan Printskrin: Instagram/ bojana_sijan

Inače, Šijanovi su pre nekoliko dana otišli iz Beograda, a na moru su proslavili i rođendan sinu.

- Kako im je celo društvo u Crnoj Gori i njih dvoje su se uputili dole. Malo im je napornije jer su deca još uvek mala, Zoran će u septembru 2 godine, a mali Vukan ima tek sedam meseci, još su u pelenama, ali nisu uopšte razmišljali već su krenuli sami sa decom. Goca Božinovska se nudila da krene i ona da pripomogne, ali oni žele sve sami da radi oko svoje dece - kaže izvor bizak pevačici i nastavlja_

- Goca živi sa svojim unucima, toliko se navikla na njih, da joj je sada jako tužno jer joj je prazna kuća i potpuna tišina. Svi joj kažemo odmori se, naspavaj se, ali ona neće, opet samo radi po kući i sprema. A Mirko joj svakodnevno šalje slike sa mora i kako se provode - kaže izvor za Alo.


(Telegraf.rs)

Video: Bojana Šijan u izlasku mesec dana nakon porođaja: Dok Mirko čuva sinove, mama u provodu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hjh

    17. avgust 2023 | 18:54

    Samo Crna Gora postoji?

  • Sexo

    17. avgust 2023 | 17:44

    Ovde je samo stara majka obucena

  • Anna

    17. avgust 2023 | 21:47

    Pa,cuj ovo.... Jesu li sa drustvom u Crnoj Gori,kako kaze baba Goca,ili su sa drustvom u Grckoj? Gde je ovaj krem de la krem....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA