≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milica Dabović otvorila nalog na još jednom sajtu za odrasle: Ovom fotografijom mami nove korisnike

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Za dopisivanje spremna", napisala je ona

  • 10
Milica Dabović Milica Dabović Foto: Nikola Tomić

Bivša košarkašica Milica Dabović u žiži je javnosti od trenutka kada je otvorila profil na sajtu za odrasle, međutim, sada je odlučila da dodatno zaradi, pa je otvorila još jedan.

Milica je na svom Instagram profilu objavila adresu sajta "Fiesta Fans" na kom joj zainteresovani mogu pisati, a dopisivanje će se naplatiti.

- Za dopisivanje spremna - napisala je  ona.

Inače Milica pored sajta za odrasle zarađuje i tako što prodaje polovnu garderobu.

- Ne nailazim na empatiju kod budala. Mnogo više ima mladih devojaka i samohranih majki koje me podržavaju nego ovih koji me pljuju. Sada je takvo vreme, da se radujemo tuđoj nesreći. Ne znam zašto im ja bodem oči. Ovo što radim je predstavljeno skandalozno, ali ja kao i uvek ne marim za to, spojila sam lepo i korisno. Sin mi je na prvom mestu i duboko sam u ulozi samohrane majke! Novac je uvek potreban, pogotovo meni koja trenutno nemam platu kao samohrana majka! Hvala vam od srca, hvala divnim ženama što uvek imaju tople reči za mene - rekla je Milica Dabović jednom prilikom za medije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA