Vreme čitanja: oko 1 min.

"Stefanova mama": Ime profila Milice Dabović na novom sajtu za odrasle je mnogima "trn u oku"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivša košarkašica na ovoj mreži ima oko 27 objava

  • 1
Milica Dabović Foto: Instagram/stefanovamama13

Bivša košarkašica Milica Dabović u žiži je javnosti od trenutka kada je otvorila profil na sajtu za odrasle, međutim, sada je odlučila da dodatno zaradi, pa je otvorila još jedan.

Milica je na svom Instagram profilu objavila adresu sajta "Fiesta Fans" na kom joj zainteresovani mogu pisati, a dopisivanje će se naplatiti.

Kako se navodi, ovaj sajt je manje popularan, a preko njega se može zarađivati po minutu uz privatni video poziv, a može se dodatno naplaćivati ekskluzivan sadržaj,  kao i prodavati sopstvenu robu i dobijati pare svojim uključenjima uživo.

- "Fiesta Fans" je društvena mreža sa pretplatom na kojoj kreatori mogu da se povežu sa svojim fanovima i zarade. Nudi više funkcija i mogućnosti za zaradu od bilo koje platforme. Ne postoje limiti za zaradu za kreatore. Platforma je idealna za one sa velikim brojem pratilaca na mrežama - predstavljaju se oni na sajtu.

Inače bivša košarkašica na ovoj mreži ima oko 27 objava, a samo nekolicina se otvara pretplatom dok je za druge neophodno doplatiti od 50 do 250 dolara.

Njen profil zove se "Stefansmammy", a pretplata za mesec dana iznosi 9,99 dolara i sadržaj nije za maloletnike.

"Malo bolje da se vidim", "Jedva čekam da radim pozive sa vama", "Čekam te na četu", "Šta mislite o pozi", "Video pozivi ce biti ludnica", samo su neki od opisa uz zaključani sadržaj.

- Konačno mesto gde ću držati privatne video pozive, samo na Fiesti odgovaram na poruke (poruke sa bakšišem imaju prioritet), piše u opisu profila.


(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Loej

    17. avgust 2023 | 14:42

    Koliko moras biti jadan da placas pretplatu za ove servise... a nju necu ni da komentarisem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA