Vreme čitanja: oko 2 min.

"Sraman je potez gradonačelnika Banjaluke": Oglasila se menadžerka Desingerice i Pljugice za Telegraf

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ovom prilikom se izvinjavamo omladini Banjaluke na nepromišljenom potezu njihovog gradonačelnika i obećavamo da se družimo uskoro", poručila je ona

  • 22
Draško Stanivuković Luka Bijelović Lule Pljugica, Dragomir Despic Desingerica Design Tamara Marić Foto: Instagram/lulepljugica, Nikola Tomić, Instgaram/tammy_is_that_you

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković otkrio je da ne podržava koncert repera Desingerice (Dragomira Despića) i Pljugice (Luke Bijelovića) koji treba da se održi u Republici Srpskoj.

On je istakao da je njegova dužost da prati koje vrednosti se plasiraju deci, te je izdao naredbu nadležnim odeljenjima da analiziraju sam događaj.

Kontaktirali smo PR-a popularnog dvojca, Tamaru Marić, koja kaže da je ponašanje političara sramno.

- Sve što imam reći je da je ovo sraman potez gradonačelnika. Dva momka iz Srbije da budu zabranjeni u Republici Srpskoj je sramno. Sramno prvenstveno za njegovu funkciju, a potom je sramno i što ne osluškuje želje svojih mladjih sugrađana - rekla je ona za Telegraf i dodala:

- Nama je zabranjen koncert gde je prodato više od 4000 karata koje su kupili građani Banjaluke, grada gde je on gradonačelnik. Desingerica i Pljugica vole Banja Luku, to je mesto gde se osećaju kao kod svoje kuće, tako su prihvaćeni i jako su zahvalni zbog toga. Ovo je vrlo nepromišljen potez uvaženog gradonačelnika - rekla nam je ona.

- Ovom prilikom se izvinjavamo omladini Banjaluke na nepromišljenom potezu njihovog gradonačelnika i obećavamo da se družimo uskoro.

Podsetimo, Draško Stanivuković jutros se oglasio na društvenim mrežama i rekao kako ne podržava dolazak i nastup Desingerice i Pljugice u gradu čiji je on gradonačelnik.

- Banjaluka ne učestvuje u organizaciji i ne podržava održavanje koncerta izvođača pod nazivom "Desingerica i Pljugica". U vezi sa tim izdao sam naredbu svim našim preduzećima kao i nadležnim odeljenjima da prilikom dobijanja zahteva za davanje u zakup javne površine analiziraju sam događaj i upoznaju se sa sadržajem istog koji se planira izvoditi na javnim površinama na teritoriji grada Banja Luka - istakao je on.

- Shodno tome, svi događaji i manifestacije koje se ocene kao neprimjereni neće dobiti dozvole Grada. Naša dužnost je da pratimo koje se to vrednosti plasiraju našoj deci, omladini i sugrađanima - piše u objavi Draška Stanivukovića na Instagramu.

Video: Desigerica ponovo pravi haos na bini tokom nastupa: Razbio staklenu flašu o nogu i nastavio da peva

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slobodan

    17. avgust 2023 | 17:24

    Da je srece pa da tim momcima bude zabranjen svaki nastup u Srbiji...jer ono sto oni zovu nastupom moze se okarakterisati kao cista budalastina...nazalost rep scena u Srbiji je dotakla dno...a imali smo jednog Grua...a spali smo na ovu dvojicu...

  • Borkes

    17. avgust 2023 | 17:18

    Bravo za gradonacelnika!!! Kamo srece da svuda tako prodju, pa nek mame svoje tuku patikama u glavu!

  • Tom

    17. avgust 2023 | 17:17

    Bravo Drale legendo. Samo da nastavis tako!!! Nemoj sad da posustanes!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA