Vreme čitanja: oko 1 min.

Spisak učesnika "Zadruge 7": Evo ko je sve potvrdio ulazak, isplivala nova imena koja se pridružuju "Eliti"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mnoge će iznenaditi koga je sve Veliki šef pozvao u novi projekat

  • 2
Zadruga 7 Elita Foto: Shutterstosk, Instagram/zeljkomitrovic

Brojni gledaoci Pinka biće oduševljeni, ali i šokirani kada bude obelodanjen zvanični spisak učesnika "Zadruge 7".

Projekat ''Elita'' uskoro kreće s emitovanjem, navodi se da će ova sezona početi ranije nego ostale, pa je možemo očekivati i nekoliko dana pre septembra.

Na potencijalnom spisku su velika imena s domaće scene, kontroverzne javne ličnosti, ali i potpuno nova lica koja će privući pažnju auditorijuma. Prva, glavna nagrada u ovoj sezoni "Elite" iznosiće neverovatnih 100.000 evra, nagradni fond je nikad bogatiji, te nema sumnje da će borba za prvo mesto biti neizvesnija i uzbudljivija nego ikada.

Do sada zvanično potvrđeni učesnici su Milena Kačavenda, Marko Đedović i Mensur Ajdarpašić.

U narednu sezonu "Zadruge", kako se spekuliše, ući će i Bora Santana i Milica Kemez, što je Santana, kako mnogi smatraju, potvrdio na svom Instagram profilu tako što je poneo kačket na kojem piše "Budućnost je ružičasta", uz rečenicu, "Da li ste spremni?".

U ''Elitu'' će ući i bivši političar i rijaliti učesnik Aleksandar Požgaj. Požgaj je svoj ulazak u rijaliti "potvrdio" time što je na svom Fejsbuk profilu objavio fotografiju na kojoj se navodi da je on budući zadrugar.

u ''Elitu'' će ući i Slobodan Josipović, diplomirani ekonomista i politički analitičar. Pored toga, njegova velika strast je gluma kojom se bavi amaterski. Slobodan je pre mesec dana zvanični potpisao ugovor za učešće, piše Pink.rs.

Još jedna učesnica potvrdila je da ulazi u "Zadrugu 7", a u pitanju je Marija Malivuk.

- Danas sam drugi put u životu potpisala ugovor sa Pinkom. Gledamo se - napisala je Marijau svojoj objavi.

Među potencijalnim učesnicima "Zadruge 7" su - Ana Marija Pavlović (cimerka ubijene tiktokerke Noe Milivojev), bivši zadrugari Stefan Mihić, Anja Todorović, bivša učesnica "Parova", Snežana Jovičić, Marko Osmakčić, Marko Janjušević Janjuš, Miljana i Marija Kulić, pevačica Nada Topčagić, Zvezdan Slavnić, Dalila Dragojević, Lepi Mića, Maja Marinković i drugi, prenosi "Alo".

(Telegraf.rs)

Video: Miljana krišom snimala kako Željko reaguje kad mu spomenu Ivana Marinkovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA