≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Soraja nakon hapšenja progovorila o majčinstvu: "Odlično sam se snašla, sin je moja jedina preokupacija"

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Što se tiče mog privatnog života, odlično sam se snašla u ulozi majke. Totalno sam se posvetila sinu", istakla je ona

  • 4
Soraja Vučelić Printskrin: TvPink/PremijeraVikendspecijal

Starleta Soraja Vučelić pre nekoliko meseci ostvarila se u ulozi majke i to sa misterioznim muškarcem kojeg do sada nijednom nije pokazala, a sada je progovorila o roditeljstvu i otkrila da planira još jednu bebu.

Ona trenutno sa sinom uživa na crnogorskom primorju, a kako je i sama istakla posebnu ljubav gaji prema Crnoj Gori jer se tamo oseća kao da je kod kuće.

- Izuzetno volim da putujem i često menjam destinacije. Posebno preko leta volim da dođem u Crnu Goru jer se ovde osećam kao kod kuće.

Soraja je prvi put za medije progovorila o majčinstvu i otkrila da se odlično snašla jer joj je sin potpuna preokupacija.

- Što se tiče mog privatnog života, odlično sam se snašla u ulozi majke. Totalno sam se posvetila sinu i on je sada moja najveća i jedina preokupacija - rekla je Soraja za "Pink" i dodala:

- Izuzetno volim decu i tek sada kada sam dobila svoje dete, shvatila sam kolika je i kakva to ljubav. Ovde se neću zaustaviti, u planu imam još jednu bebu - rekala je Soraja.

Inače, ona je i nedavno pričala o majčinstvu i otkrila da iako nije planirala da se ostvari u ulozi majke - njena sreća je sada upotpunjena i da priželjkuje da Kan dobije brata.


- Sad sam potpuna. Upotpunila sam svoju sreću. Ne mogu da se pravim nezadovoljna na koga liči Kan. Možda je već tu i drugo. Dobro sam sakrila da sam bila u drugom stanju. Ustajem na svaka dva sata, sve je podređeno bebi, većinom odem da spavam u 10 kad i on. Budim se da ga nahranim. To su slatke muke. Kan je divno dete, niti plače, niti je zahtevan.

- Nisam planirala ni ovo. Volim decu u suštini. Ne postoji ništa lepše od bebe. Htela bih da Kan ima brata, mislim da sam više za mušku decu. Makar još dvojicu, da ih je troje. To je moja želja. Da sam znala da je trudnoća tako lako, ne bih čekala toliko. Za moje dete ću uraditi sve, olakšaću mu sve. Pre svega želim da mu pružim ljubav, ali potrudiću se da mu ne fali ništa. Uvek sam govorila da neću biti strog roditelj, ali već sam ljubomorna kad ga neko drzi ili hrani. Već imam ime i za Kanovog brata. Imam i žensko ime u planu, ako bude devojčica, rekla je Soraja tada!

Podsetimo, Soraja je endavno uhapšena u Budvi zbog vožnje u alkoholisanom stanju. Kako je Telegraf prvi pisao, ona je iz pritvora puštena oko 8 ujutru, a platila je kaznu od 600 evra.

(Telegraf.rs)

Video: Jelena Karleuša cela u zlatu proslavlja 45. rođendan: Mašala

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA