Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznato ime još jednog učesnika "Elite": Bivši je fudbaler, imao afere sa poznatim pevačicama

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši profesionalni fudbaler Danijel, sada je i menadžer u dve diskoteke u Cirihu

  • 1
Zadruga 7 Elita Foto: Shutterstosk, Instagram/zeljkomitrovic

Nova sezona Zadruge "Elita" počinje za manje od 20 dana, a spisak imena budućih takmičara sve je veći i sigurniji, pa je tako sada isplivalo novo ime fudbalera koji će biti učesnik.

Pored Milene Kačavende, Marka Đedovića, Vanje Bogićević, u Belu kuću će se useliti i bivši profesionalni fudbaler Danijel Dujković, koji je i menadžer u dve diskoteke u Cirihu.

Rodom je iz Novog Sada, ima 32 godine, a kako izvor blizak njemu za Alo! otkriva, on je veliki zavodnik, te je imao i afere sa našim poznatim pevačicama koje će se i obelodaniti s njegovim ulaskom, a tada se očekuje veliki haos i pometnja.

Danijel je sveže razveden, međutim, vrlo je otvoren za ljubavnu romansu u Zadruzi, te se neće libiti da i pred kamerama ima intimne odnose ukoliko mu se neka od rijaliti cimerki dopadne.

Danijel Dujković Printskrin: Instagram

Sudeći po njegovim objavama na Instagramu, bivši fudbaler i te kako zna da uživa u lepom životu i veliki je hedonista, a njegov profil popunjen je raznim egzotičnim destinacijama i noćnom provodu, a nimalo se ne libi da plaća basnoslovne račune po klubovima.

Izuzetno je spreman na rijaliti ''igru'', a kako je istakao, od njega može svašta da se očekuje, a daće sve od sebe da upravo on osvoji neverovatnih 100.000 evra i ponese trijumf.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA