Vreme čitanja: oko 1 min.

Dalila zaplakala u lajvu zbog Dejana Dragojevića? Otkrila šta joj najviše fali iz starog života

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona je sve vreme ćutala i vrtela se na stolici, pa su fanovi zaključili da je potvrdila njegove reči

  • 0
Dalila Dragojević Printskrin: Tiktok/

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević poslednjih dana ponovo je u žiži interesovanja zbog otkaza na jednoj televiziji na kojoj je radila, ali i zbog spekulacija da će potencijalno biti nova učesnica "Elite".

Njen poslednji potez zabrinuo je njene fanove. Naime, dok je držala "lajv" na društvenoj mreži TikTok, jedan anonimni korisnik je primetio da je nesrećna.

- Dalila ti si nešto tužna, vidi ti se u očima, imaš lažan osmeh, pogledaj me u oči. Neki problem imaš, ne znam koji. Ne znam zašto ljudi zaplaču kad uđu sa mnom u priču. Da li je Dalila srećna? - pitao je Dalilu anonimni korisnik, a ona je kratko odgovorila:

- Delimično - rekla je Dalila.

@mama_tri_decaka_ SUZE I SMEH... Hmmm... ❤️ @BALKANLIVE⚡️999⚡️ ♬ original sound - my_vibe_999

- Vidi se da ima tuge u očima, tebi fali stari život? - konastatovao je anonimni korisnik, ali u isto vreme i postavio pitanje Dalili.

Ona je sve vreme ćutala i vrtela se na stolici, pa su fanovi zaključili da je potvrdila njegove reči.

- Da fali joj. Znate šta njoj fali, gde ti živiš Dalila, što plačeš? Shvatila je da je puno zgrešila. Njoj fali neko da je čuva, da je pazi, poštuje i voli, Dalili je potrebna pažnja - rekao je anonimni korisnik.

@mama_tri_decaka_ DALILA... PART 2 @BALKANLIVE⚡️999⚡️ ♬ Relaxing Japanese-style piano song inviting nostalgia - Akiko Akiyama

- Da. Ne plače, to je od dima. Vruće mi je, moram klimu da upalim - potvrdila je Dalila.

Ispod snimka pojavilo se mnogo raznih komentara, a mnogi su zaključili da Dalili fali bivši suprug Dejan Dragojević, pobednik "Zadruge 5", koji trenutno na odmoru uživa sa novom devojkom Jovanom. Kako je Dejan izjavio, sa njom je pošao na put oko sveta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA