≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dejan Dragojević podelio stravičan snimak žene koju je muškarac ujedao na ulici: "To što ti je rodila decu..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Radi se o porodičnom nasilju, kako je pisalo u opisu videa, a srećom, prolaznici su naišli i sprečili totalnu katastrofu

  • 2
Dejan Dragojević Foto: Marko Jovanović, Printskrin: Instagram/dejan_dragojevic_official

Bivši rijaliti učesnik Dejan Dragojević podelio je na svom Instagram nalogu snimak žene koja je pretrpela užasno nasilje od strane izvesnog muškarca.

Na usporenom snimku koji je Dragojević podelio se može videti žena sa stravičnim ujedom na obrazu.

Navodno se radi o porodičnom nasilju, kako je pisalo u opisu videa, a srećom prolaznici su naišli i sprečili veći incident i teže posledice.

- Sa ovom ženom ko zna šta bi se desilo, da nismo naišli brat i ja. Brat je skontao šta se dešava, zalepio je ženi glavu uz zid i ujeo iz svega snage... - navedeno je u opisu videa koji je Dragojević podelio.

Izvesni muškarac sprečio je veće nasilje, tako što je oterao muškarca, što se takođe vidi u snimku.

Žena se, prema tvrdnji osobe koja je snimak snimila i podelila, kasnije uputila i u bolnicu, a korisnici društvenih mreža bili su zgroženi onim što se događa, pa su besno komentarisali i zahvaljivali se ljudima koji su momentalno reagovali.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    22. avgust 2023 | 15:53

    Ukoliko se određene stvari suštinski ne promene u muškoženskim odnosima, u budućnosti vidim još više problema. Zapad nam je nametnuo sistem vrednosti koji čovečanstvu nije poznat, i sa kojim ljudska civilizacija ne zna da se nosi. Feminizam je, pogotovo onaj radikalni, promenuo prirodne civilizacijske tokove u jednu krajnost, a svaka krajnost izaziva drugu. Takve marginalne pojave u društvu izazivaju problem, "et voila" kao društvo žanjemo ono što smo posejali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA