Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte koje poznate ličnosti imaju najvatrenije salsa pokrete

Vreme čitanja: oko 2 min.

Žurkom kraj Save predstavljen novi Air uređaj

  • 1
Hyper Air Foto: Vladimir Veličković

Pevačica Angellina, TV voditeljka Ksenija Bujišić, učesnici Survivora Draga Jovanović i Bojan Đumić, pevač Igor Simić i mnoge druge odabrane zvanice uživale su u odličnoj latino muzici i pravoj letnjoj atmosferi na žurci na Savskom keju, povodom predstavljanja novog glo HYPER AIR uređaja za zagrevanje duvana.

Plešući uz vesele ritmove najpopularnijih letnjih hitova, prisutni su uživali u odličnim koktelima, ali i podizanju velikog balona u vazduh, koji je simbolično obeležio dolazak novog glo uređaja na domaće tržište koji je čak upola tanji i za četvrtinu lakši u poređenju sa prethodnim X2 uređajem.

Zahvaljujući kompaktnijem dizajnu, novi glo HYPER AIR je praktičniji za nošenje u džepu ili torbici, pri čemu je zadržano vrhunsko korisničko iskustvo. Dostupna paleta boja u skladu je sa najnovijim trendovima - od najtamnijih tonova crne i plave, preko morske i tirkizne, pa sve do ciklama, ljubičaste i zlatne.

- Obožavam žurke pod vedrim nebom, a pogotovo pored reke. Još ako je u pitanju matine kao ovaj, kada uz muziku i ples zajedno dočekujemo zalaske sunca – nema mi većeg zadovoljstva. Godinama nisam igrala salsu, pa sam se rado podsetila osnovnih koraka - rekla je Angellina koja je bila vidno najveselija na žurci.

Dok je Angellina odabrala prelepu ljubičastu nijansu, bivši učesnici Survivor-a Draga Jovanović i Bojan Đumić odlučili su se za uređaje u sivo-zelenoj, odnosno tirkiznoj boji.

- Za početak sam se odlučila za klasiku, jer deluje elegantno i prefinjeno, ali ću rado tokom leta isprobati i uređaje u svim drugim bojama – već sam bacila oko na zlatni i ciklama. Sjajno smo se družili i proveli večeras, a otvoreni plamen koji podiže balon je Bojana i mene na trenutak vratio u dane koje smo proveli u Survivoru - rekla je Draga Jovanović.

Novi glo HYPER AIR uređaj svi zainteresovani punoletni korisnici duvanskih proizvoda mogu pronaći na zvaničnom sajtu, kao i na glo pop-up zonama širom Srbije, dok će početkom septembra biti dostupan i u svim drugim maloprodajnim objektima.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA