Vreme čitanja: oko 1 min.

Zabranio je Breskvicu i Desingericu: Draško povodom početka školske godine dovodi pevača koji peva o kriminalu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pravila izgleda nisu za sve ista

  • 10
Banja Luka Fest Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Draško Stanivuković ovih dana je u centru pažnje srpske javnosti, zbog odluke da pojedinim izvođačima iz Srbije ne dozvoli da nastupaju u Banjaluci, gradu u kojem je on gradonačelnik.

Kako je istakao, "Banjaluka neće podržati neprimeren sadržaj", pod čime je mislio na pesme i nastupe srpskog dvojca Desingerica i Pljugica. Među zabranjenima je i Anđela Ignjatović Breskvica.

Međutim, to pravilo ne važi i za njegovog sugrađanina i mladog pevača Sergeja Pajića, koji je i prethodne godine bio deo manifestacije "Veliki početak", a kojim Banjaluka označava početak nove školske godine.

- Već tradicionalno odličan start za naše osnovne škole uz besplatne udžbenike. Dragi učenici, roditelji, bake i dedovi, jeste li spremni da zajedno uplovimo u novu školsku godinu u najrazigranijoj atmosferi do sada na platou ispred nove sportske dvorane? Za sve vas smo pripremili brojne poklone. Čekamo vas u ponedeljak, 28. augusta od 18 časova na platou ispred nove sportske dvorane – piše u objavi na Stanivukovićevom zvaničnom Fejsbuk profilu.

Tako će osim tradicionalnog deljenja besplatnih udžbenika, svojevrsni poklon biti i nastup mladog Banjalučanina Sergeja Pajića, čiji tekstovi pesama takođe promovišu kriminal, korištenje nedozvoljenih supstanci, brze vožnje, skupe stvari i ponižavanje žena.

(Telegraf.rs)

Video: Naterao masu da skandiraju njegovo ime uz poruku: Desingerica nastavlja da provocira Stanivukovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • x

    23. avgust 2023 | 11:20

    Bravo Stanicuković

  • Cv

    23. avgust 2023 | 11:32

    Sergej je pobednik pinkovih zvezdica svaka cast za ovaj potez.

  • Dodik

    23. avgust 2023 | 11:51

    Desingericu i Pljugicu je zabranio jer udaraju decu patikama, mokrim čarapama i stavljaju im noge na glavu, a Breskvicu zbog bilborda na kojem drži pištolj, ne zbog tekstova valjda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA