Vreme čitanja: oko 2 min.

Miljana Kulić se potpuno slomila nad svojom sudbinom, zaplakala zbog Bebice: Mali Željko traži Nenada

Vreme čitanja: oko 2 min.

"On je do poslednjeg dana bio idealan, a onda je digao sve četiri u vis i napisao živela sloboda. Objavio je broj moje mame i željan je medijske pažnje", tvrdi Miljana

  • 2
Miljana Kulić Printskrin: Youtube/ZadrugaOfficial

Miljana Kulić gostovala je sinoć u emisiji "Narod pita", gde je u suzama govorila o odnosu sa Nenadom Macanovićem Bebicom, a onda je pomenula i sina Željka koji pati za njim.

- Bebica je lagao da se ne čuje sa majkom, ja sam to proverila kad sam joj sa drugog broja poslala poruku u njegovo ime i ona mi je odgovorila. On mi je pričao da ne voli ni svoju ženu ni decu, dečije igračke koje - smo kupovali je bacao u kantu, a govorio je da je odneo. Lagao je . Ja sam ga jednostavno zavolela kao čoveka i pričala sam mu da ne mogud a šprevaziđem toksičan odnos sa Zolom koji sam imala. Trudila sam se da ga zavolim kao muškarca. On je sa mnom sedeo i tipkao aparate, a mogao je da pozove Mariju. Sama sam prevazišla sve - rekla je Miljana.

Kako je zatim otkrila, do poslednjeg dana je bio idealan prema njoj te da još uvek zbog prevare ne može da dođe sebi.

- On je do poslednjeg dana bio idealan, a onda je digao sve četiri u vis i napisao živela sloboda. Objavio je broj moje mame i željan je medijske pažnje. Šta reći o čoveku koji je na profilu od 6 hiljada pratilaca napisao da je javna ličnost. Razočarala sam se, nikad mi nije rekao i ne plačem jer patim za njim, ja sam razočarana u ljude. Željko me i dan danas pita gde je Nenad, takva mi je sudbina. Do poslednjeg dana me je držao kao kap vode na dlanu. nije čika Toma džabe digao ruke od njega - rekla je Miljana.

- Je l' ti teško kad ga Željko traži? - pitala je voditeljka.

- Ne traži samo pita gde je kao i za Ivana kad nije zvao deset dana, sad više i ne pita. On laže da se vratio kod oca u firmu, nije se vratio. Nemam razloga da lažem - rekla je Miljana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • qq

    23. avgust 2023 | 10:23

    Da li u nasoj zemlji ista radi centar za socijalni rad? Zasto se ne zastiti dete od ove bolesne porodice jer tu pored ove ni njena majka koja se vodi kao staratelj nije normalna. Pored ove imamo jos sijaset poznatih licnosti koji unistavaju svoju decu svojim postupcima a centar za socijalni rad cuti i gleda bez da ista predue dok mucenicima oduzimaju decu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA