Vreme čitanja: oko 1 min.

"Dok ne stigne Šerifović junior...": Marija se obratila fanovima i emotivnom porukom saopštila radosne vesti

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Vi ste moje zašto", rekla je Marija

  • 0
Marija Šerifović Printskrin: Instagram/ serifovic

Za Mariju Šerifović danas je poseban dan. Pevačica slavi jubilej, 20 godina karijere, odnosno dve decenije od kada je izdala prvu pesmu i album.

Ona se na Instagramu obratila svojim fanovima videom u kojem im se zahvaljuje na tome što su uz nju.

Danas je 23. avgust i danas je tačno 20 godina otkada je izašao moj prvi album i prva pesma. Osećam potrebu da sa vama proćaskam. Hoću da vam kažem, davno je bila 2003. godina, ja sam bila mali bezobrazni idiot. Prekrstila sam ga u "Najbolja". Posle toga su krenule festivalske pesme, drugi album... Pesme koje i dan dana glasnije nego ikada sa mnom pevate. Najvažnije od svega što me raduje je da su te pesme ostale - počela je Marija i dodala:

- Želim da vam se svima zahvalim što ste ovih 20 godina sa mnom prolazili kroz raznorazne moje faze, kako muzičke, umetničke, životne, karakterne, psihičke... Da se zahvalim što ste tu, što starite sa mnom. Sede su već krenule lagano. U novembru punim već 39 godina.

Ona je mnoge iznenadila kada je spomenula i to da priželjkuje dete.

- Neko puno pametniji je rekao da u našim životima postoje dva važna datuma, kada se rodimo i drugi kada shvatimo zaštoTako da, osećam dok ne stigne Šerifović junior nekada, vi ste moje zašto. Na tome vam hvala. Spaja nas ljubav prema muzici - rekla je ona.

(Telegraf.rs)

Video: Marija Šerifović na kardio režimu: Javila se sva mokra i znojava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA