≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ova glumica je kuma Anastasije Ražnatović: Druže se od detinjstva, a otac joj je legendarni fudbaler

Vreme čitanja: oko 1 min.

Anastasija i Gudelj su sudbonosno "da" izgovorili u manastiru Rajinac

  • 4
Anastasija Ražnatović Nemanja Gudelj Tara Milutinović Foto-montaža: Nikola Tomić, Instagram/tara__milutinovic

Mlada pop zvezda Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj stali su na "ludi kamen".

Naime, oni su sudbonosno "da" izgovorili u manastiru Rajinac, a Anastasija je za kumu izabrala glumicu Taru Milutinović, dok je Gudelji bio kum prijatelj iz detinjstva.

Ražnatovićeva je već davno odlučila da će njihovo prijateljstvo krunisati ovim činom, te je jednom prilikom u intervjuu naglasila koliko joj je Tara bitna u životu.

- Ona mi je najbolja drugarica. Sutra će mi biti i kuma na venčanju. Za nju mi ništa nije teško da uradim. Znamo se i družimo od moje 12. godine - ispričala je Ražnatovićeva jednom prilikom u emisiji "Nedeljno popodne".

Lepa glumica je tada otkrila da je Anastasija stavila ceo svoj život na pauzu dve nedelje, kako bi ga posvetila isključivo njoj, nakon što je saznala da se zarazila korona virusom.

Podsetimo, mlada glumica Tara Milutinović nedavno se po prvi put pojavila na filmskom platnu. Ipak, ono što retko ko zna jeste činjenica da je Tara unuka legendarnog fudbalera i trenera Velibora Bore Milutinovića i završila je čak dva fakulteta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA