Vreme čitanja: oko 2 min.

Mile Kitić progovorio o Martinim višemesečnim odlascima od kuće, tvrdi da se ne razvode: "Kriza je prošla"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Iako su sve češći komentari da ovaj par odavno nema emocije koje je imao pre, te da su u braku samo na papiru, Mile ističe da je "kriza prošla"

  • 1
Marta Savić i Mile Kitić Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Mile Kitić (71) tvrdi da se nije rastao od žene Marte Savić (57), sa kojom je u braku već 26 godina.

Iako su sve češći komentari da ovaj par odavno nema emocije koje je imao pre, te da su u braku samo na papiru, Mile ističe da je "kriza prošla".

- Kriza je prošla. Pisalo se da se rastajemo, ali jedina istina je da mi imamo idealan brak! Marta je napustila karijeru da bi se posvetila našoj ćerki i sve se to na kraju isplatilo, jer je Elena izrasla u devojku koju bi svaki roditelj poželeo da ima - rekao je Mile.

Marta veći deo godine provodi daleko od Srbije, u Dominikanskoj Republici, ali Kitić kaže da će joj se naredni put i on pridružiti.

- Marta voli toplije krajeve, obožava Dominikanu. Već u novembru ide tamo i planira da ostane šest meseci, a ja ću joj se ove godine pridružiti. Neće dolaziti u Ameriku sa Elenom i sa mnom - objasnio je pevač.

O Americi koju će uskoro ponovo posetiti, zbog turneje, ima najlepše mišljenje.

- Prvi put sam otišao u Čikago 1975, jer su mi tamo živeli roditelji. Dobio sam američke papire, pa sam se tamo preselio 1982, ali smo se posle dve godine vratili u Srbiju jer je tata otišao u penziju. Do sada sam u toj zemlji pevao više od 10 puta - rekao je Mile, piše Informer.

Sportom se i dalje bavi i to će činiti sve dok bude mogao.

Želeo sam da budem profesor fizičkog vaspitanja. Otišao sam na prijemni na DIF i tu sam upoznao kolege koje su se bavile muzikom, a tog dana su imale tezgu u nekoj bašti. Otišao sam s njima da pevam umesto na prijemni, i tako je sve počelo... Nisam upisao fakultet! Dokle god me kolena služe, igraću tenis. Tako održavam liniju. Imaću 22 nastupa zaredom i svi me pitaju odakle mi snage, ali to je od sporta. Idem i na skijanje, ali tenis više volim. Pre bih se odrekao muzike nego tenisa - objasnio je Kitić.

(Telegraf.rs)

Video: Jokićeva reakcija kad mu je Ceca poželela da osvoji još NBA prstenova

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daki

    13. septembar 2023 | 23:02

    Sa kim Marta toliko dugo boravi u Dominikani? 6 mesevi brale? Da li se ti Kitiću to pitaś? Śta ona sama tamo radi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA