≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jokićev brat Somborom prošetao vatrenu crnokosu: Čvrsto je držao za ruku, a ona u miniću "kida"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jokići su se provodili na Cecinom nastupu u njihovom rodnom gradu

  • 8

Braća Nemanja i Nikola Jokić provodili su se pre dve noći na nastupu folk zvezde Cece Ražnatović u jednoj kafani u Somboru. Sa Nikolom je bila žena Natalija, a veliku pažnju privukao je njegov rođeni brat Nemanja koji se držao za ruku s atraktivnom crnokosom.

I dalje nije poznato kako se zove ova žena koja je sa Nemanjom bila i na hipodromu, i to sa decom, ali je jasno da su u emotivnoj vezi.

Njeno pojavljivanje u javnosti veliko je iznenađenje, pošto se o njegovom emotivnom životu pisalo pre nekoliko godina i tada je bilo poznato da je bio u vezi sa izvesnom Šenon, Afroamerikankom.

Nemanjina nova partnerka koju je doveo u Sombor plenila je u letnjoj haljinici, koja je istakla njenu vitku i zavodljivu liniju.

Inače, Nemanja je stariji Nikolin brat koji je najniži od tri brata i ima "samo" 198 centimetara. Voli basket i tri sezone je igrao za Detroit Mersi, nakon čega je prešao na MMA borbe.

- Pravio sam greške. Kada sam bio mlad, košarka mi nije bila prioritet broj jedan. Izslasci, žurke, opijanje, devojke, to su mi bile glavne preokupacije. Sam sam donosio odluke tipa "neću ili hoću da treniram". I dalje mi je bila potrebna podrška porodice. To mi je nedostajalo tamo - rekao je jednom prilikom Nemanja.

(Telegraf.rs)

Video: Jokićeva reakcija kad mu je Ceca poželela da osvoji još NBA prstenova

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realnost

    26. avgust 2023 | 20:34

    Mnogo zamarate tim Jokicima, a Nikola izda Srbiju kada treba da bude njen vodja. Srbija uvek ima po jednog izdajnika

  • Ena

    26. avgust 2023 | 20:26

    Nesto kao brat od Novaka Djokovica

  • Daj

    27. avgust 2023 | 02:19

    Da nije brat jokica ne bi ga pogledala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA