Vreme čitanja: oko 3 min.

Ovo su sve Draškove žene: Fatalnom političaru mnoge nisu odolele, a danas uživa u vezi sa imućnom Andreom

Vreme čitanja: oko 3 min.

Buran ljubavni život gradonačelnika Banjaluke intrigira javnost već godinama

  • 3
Draško Stanivuković Tanja Savić Printskrin: Pink TV, ATA Images

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, nedavno se našao u centru pažnje zbog zabrane nastupa za nekoliko srpskih izvođača u tom gradu.

Naime, on je sada pokazao i svoju novu devojku zbog čega je ponovo tema regionalnih medija.

Draško je u vezi sa izvesnom Andreom Lužijom, a gradonačelnikov intrigantan ljubavni život bio je tema medija i ranije, ali vratimo se na početak.

Stanivuković je izvesno vreme bio u vezi sa brinetom Kristinom Beronjom, studentkinjom Fakulteta za medije i komunikacije, koja se pored toga bavi i modelingom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Драшко Станивуковић (@draskostanivukovic)
Sa Beograđankom se prvi put pojavio u javnosti letos na Banja Luka Festu, gde su privukli veliku pažnju, a kako se pisalo, upoznali su se putem društvenih mreža.

Nakon toga su s vremena na vreme objavljivali zajedničke fotografije, ali je ubrzo u medijima osvanula vest o prisnom druženju Draška i Kije Kockar, pobednice "Zadruge 1".

Kako se pisalo, njih dvoje su u avgustu prošle godine viđeni zajedno u Crnoj Gori, gde su se vozili na skuteru i uživali u morskim aktivnostima.

Kija se potom i oglasila na Instagramu i demantovala navode da su zajedno.

- Draško i ja samo smo prijatelji. Gledam ga kao mlađeg brata i ne pratim ga na Instagramu - rekla je ona tada.

Međutim, nakon toga je objavljeno da je Kija ipak pratila Draška na Instagramu, gde su jedno drugom lajkovali fotografije, ali da ga je, nakon objavljene vesti o tome da su bliski, odmah otpratila.

Kristina Kija Kockar, Draško Stanivuković Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Zbog svega ovoga, Kristina Beronja, tadašnja Draškova devojka, naljutila se i odlučila da raskine vezu sa gradonačelnikom Banjaluke, ali je ubrzo usledilo pomirenje.

- Pozvala ga je i rekla da je kraj. On je pokušao da joj objasni da greši, da nema ništa sa Kijom, ali je ona bila ubeđena da su u vezi. I ljudi u njenoj okolini su joj punili glavu da se na fotkama vidi da su Kija i Draško veoma prisni, te da među njima ima nečega. Međutim, posle nekoliko sati, kada je ohladila glavu, Kristina je pozvala Draška i smireno porazgovarala sa njim, nakon čega su se pomirili - rekao je tada izvor za domaće medije.

I taman kada se slegla prašina oko Kije Kockar, u medijima je osvanula vest da je Draško u vezi sa pevačicom Tanjom Savić. To je prvi put u javnost iznela voditeljka Jovana Jeremić, a to je označilo i konačni kraj Draškove veze sa Kristinom, sa kojom je, kako se pisalo, planirao i venčanje.

Prema navodima domaćih medija, i Tanja je nakratko raskidala sa Draškom zbog Kije Kockar. Ipak, posle uspona i padova njihove veze, rešili su da se konačno raziđu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Драшко Станивуковић (@draskostanivukovic)
Kada je u pitanju Andrea, ona je Stanivukovića prvi put pokazala u maju ove godine kada su zajedno bili na jedno privatnoj proslavi, dok se tu nije zaustavila i podelila fotku na kojoj plešu.

Sudeći po njenim objavama na Instagramu Draškova devojka je neko ko živi na visokoj nozi. Pa uživa na raznim egzotičnim destinacijama. Nju na mrežama prati preko 4.000 ljudi.

(Telegraf.rs/Blic)

Video: Naterao masu da skandiraju njegovo ime uz poruku: Desingerica nastavlja da provocira Stanivukovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • W

    28. avgust 2023 | 10:10

    Kija kockar pevacica. Baleko bilo.

  • Jbg

    28. avgust 2023 | 16:00

    Brani druge izvodjače osim pevaljki turbo folka,one mu odgovaraju,prazilukac pokondireni.

  • Nena

    29. avgust 2023 | 08:54

    Mmmmm….dobar frajer, nije ni čudo sto se lepe na njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA