Vreme čitanja: oko 2 min.

Palac mu viri iz bušne čarape, a razjarena publika vrišti i dira mu noge: Šok nastup Desingerice i Pljugice

Vreme čitanja: oko 2 min.

Još jedan u nizu kontroverznih nastupa poznatih repera

  • 25
Desingerica x Pljugica Desingerica / Printskrin: Tiktok/nikolqxyz

Kontroverzni reperi Desingerica i Pljugicaizazivaju pažnju javnosti gde god se pojave, a snimci sa njihovih nastupa često su tema regionalnih medija.

Tako je bilo i ovoga puta, a sada se pojavio još jedan snimak sa njihovog nastupa i scene su ponovo šokirale korisnike društvenih mreža.

Desingerica je u jednom klubu izuo patiku, pokazao palac na nozi koji je virio iz probušene čarape, a razjarena publika je bila u delirijumu dok su mu dirali isti.

Nije poznato kada je snimak nastao, ali su komentari krenuli da se nižu neverovatnom brzinom.

@mafia_bebo Kidanje 🧦👟 #desingerica #pljugica ♬ original sound - najjaca firmetina bajo

- "Ima li dalje od ovoga?!", "Šta se ovo dešava sa našom decom i čemu se oni vesele", "Ukinuti za primer drugima" - bili su samo neki od komentara.

Podsetimo, gradonačelnik Banja Luke, Draško Stanivuković otkrio je da ne podržava koncert repera Desingerice (Dragomira Despića) i Pljugice (Luke Bijelovića) koji treba da se održi u Republici Srpskoj.

Naime, on je istakao da je njegova dužost da prati koje vrednosti se plasiraju deci, te je izdao naredbu nadležnim odeljenjima da analiziraju sam događaj.

- Banja Luka ne učestvuje u organizaciji i ne podržava održavanje koncerta izvođača pod nazivom "Desingerica i Pljugica". U vezi sa tim izdao sam naredbu svim našim preduzećima kao i nadležnim odeljenjima da prilikom dobijanja zahteva za davanje u zakup javne površine analiziraju sam događaj i upoznaju se sa sadržajem istog koji se planira izvoditi na javnim površinama na teritoriji grada Banja Luka - istakao je on.

- Shodno tome, svi događaji i manifestacije koje se ocene kao neprimjereni neće dobiti dozvole Grada. Naša dužnost je da pratimo koje se to vrednosti plasiraju našoj deci, omladini i sugrađanima - piše u objavi Draška Stanivukovića na Instagramu.

Osim što se često koriste perverznom koreografijom pred decom, snimak koji je izazvao najviše negativnih komentara je sa jednog nastupa kada je Desingerica blagim pokretima kontinuirano udarao patikom u glavu devojku iz publike, koja je u tom trenutku pevala na mikrofonu.

Podsetimo, njima je svojevremeno zbog degutantnog ponašanja na sceni otkazan nastup u Prijedoru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Зоран

    28. avgust 2023 | 09:59

    Станивуковић је био у праву што је забранио наступ ових болесника у Бања Луци, а то би требало да учине и у другим градовима или целој држави. Сме ли се под плаштом "уметничке" слободе дозволити да нам децу трују оваквим идиотским стварима и зашто се после ишчуђавамо понашању наших младих. Нису они криви због тога, криви смо ми старији који ништа не предузимамо да спречимо да им не буду идоли овакви идиоти који очигледно имају само за циљ да што више пара стрпају у своје џепове.

  • Ivan

    28. avgust 2023 | 09:51

    Koja ovo bolesna omladina...

  • Mile

    28. avgust 2023 | 10:22

    Ova drzava ce kroz 5-10 godina biti u nevidjenom problemu zbog ovakve psihicke degradacije mladih osoba. Mislim da nam se blizi vreme gore od 90-ih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA