Vreme čitanja: oko 1 min.

Bogoljub Karić se emotivnom porukom oprostio od muzičke legende Tota Kutunja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bogoljub je istakao u svojoj objavi da je Toto bio izvanredan muzičar i prijatelj

  • 1
Bogoljub Karić Foto: BK

Privrednik Bogoljub Karić i njegova supruga Milanka Karić oprostili su se emotivnom porukom od svog prijatelja, velikog muzičara Tota Kutunja.

Naime, oni su se, zajedničkom objavom, oglasili na društvenoj mreži Instagram i uputili poslednji pozdrav, skrhani bolom.

- Dragi moji, postoje lepi i radosti dani, ali i trenuci kada vam odlaze dragi ljudi, prijatelji ili ljudi koji su svojim životnim stvaralaštvom i delom ostavili dubok trag u nama. Jedan od njih je Toto Kutunjo, legenda italijanske muzičke scene i čovek neverovatnog glasa i emocije. Obeležio je jednu eru u italijanskoj i svetskoj muzici i doneo nezaboravne pesme koje će večno trajati. Pesmu koju slušate bila je hit 90-tih godina i predstavlja simbol jedinstva, zajedništva i snage. Međutim Toto Kutunjo je 1983. godine u Sanremu otpevao najpoznatiju italijansku pesmu svih vremena. Mislim da ste i vi ko zna koliko puta otpevali, "Lasciatemi cantare". Kroz mnoge svoje hitove postaće legenda koja živi u svim poklonicima njegovog stvaralaštva. Danas se opraštamo od njega i neka ga pesme vode u zagrljaj andjelima. Večnaja pamjat velikoj legendi. Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić - napisao je Karić na društvenoj mreži Fejsbuk.

Karićevu emotivnu poruku pogledajte OVDE.

Podsetimo, italijanski pevač Toto Kutunjo preminuo je u 80. godini života.

Kutunjo je pobeđivao na raznim takmičenjima, a pobedu je odneo i na Evroviziji 1090. godine u Zagrebu sa pesmom Insieme.

(Telegraf.rs)

Video: Bogoljub Karić proslavio rođendan supruge Milanke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlado

    28. avgust 2023 | 20:40

    Pretpostavljamo da prijateljstvo Karica i Toto Kotunja potice iz vremena kada je Karic bio u Bjelorusiju i Rusiju.Poznato je da je Toto Kotunjo u poslednim decenijama zivota, bio pretezno u inostranstvu izmedju ostalog,mnogo vremena i u Rusiji I Bjelorusiju,gdje je bio extra popularan.Isto vazi i za isto tako populanog it muzicara Al bana koji je drzao mnogo posjecene koncerte na prepunim stadionima,sirom cijele Rusije.Prvo sa suprugom Rominom Pauel,a posle razvoda sam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA