Vreme čitanja: oko 1 min.

Poginuo hrvatski rijaliti učesnik u nesreći u Bosni

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bio je strastveni bajker koji se veselio svakom susretu s motoristima

  • 0
Davor Andročec Printskrin: Instagram/ davor_androcec

Davor Andročec (52) iz Stare Gradiške, učesnik RTL-ovih šoua "Superpar" i "Večera za 5 na selu" preminuo je u saobraćajnoj nesreći koja se desila u mestu Kaoci, u  Bosni i Hercegovini.

Iza sebe je ostavio suprugu Meri, četvoro dece i dvoje unučadi. Bio je strastveni bajker koji se veselio svakom susretu s motoristima.

Davor je publiku oduševio vedrinom i pozitivnom energijom. Zbog teških životnih okolnosti, bio je zreliji od svojih vršnjaka.

- Moje detinjstvo je bilo teško, otac mi je poginuo na motociklu kad sam imao samo šest meseci, ostali smo stariji brat i ja. Spletom okolnosti i mama nam je otišla dalje svojim životom, a brigu o meni i bratu preuzela je baka pokojnog oca kojoj sam neizmerno zahvalan jer je od mene i brata uspela da napravi prave ljude - pričao je ranije Davor.

Od Davora se oprostio glumac i voditelj Enes Bašlagić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Enis Bešlagić🎭🎬 (@beslagicenis_jedini_pravi)

- Teško sam mogao pronaći sliku na kojoj je Davor sam bez svoje Mery. Emisije u kojima radim upoznajem mnogo ljudi i svaki put ni sam ne znam koliko nekome značim i koliko netko meni znači dok ta osoba ne završi svoj put na ovom svetu... Davor je volio svoju Mery i živio za svoje unuke, decu i prijatelje. Teško je to sve objasniti i znam koliko je bio sretan i zbog našeg odnosa, jer smo imali jedno kvalitetno druženje u emisiji 'Superpar', a to su bili Mery i Davor za mene. Voziš se sada Davore po nekim drugim i lepšim prostranstvima ostavljajući iza sebe mnogo onih koji te se sećaju po dobru, pozitivi i iskrenosti. Neka je mir i zdrava glava tvojoj porodici u ovim teškim trenutcima tuge i boli - dodao je Bešlagić, preosi RTL.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA