Vreme čitanja: oko 1 min.

"Država sa takvom tradicijom... Zaista veliki šovinisti": Evo šta je Bugarka Galena stvarno izjavila o Srbima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Snimak se širi mrežama neverovatnom brzinom

  • 5
Galena Foto-kolaž: Pixabay, Antonio Ahel/ATA Images

Bugarska pevačica Galena iznenadila je izjavom o Srbiji, a snimak se širi društvenim mrežama.

Naime, ona je, upitana da prokomentariše svoj nedavni nastup u Srbiji, gde je bila specijalna gošća na koncertu Tee Tairović na Tašmajdanu, izjavila kako je Srbija "zemlja koja je poznata kao šovinistička".

- Činjenica je da gostuješ u državi sa takvom tradicijom... Oni su zaista veliki šovinisti i teško prihvataju nekoga, ja sam bila mnogo skeptična - istakla je Galena za bugarsku televiziju "Nova".

Snimak je izazvao burne reakcije, a negativni komentari samo se nižu, iako nije baš jasno na šta je tačno mislila pevačica, da li je aludirala na to da teško prihvatamo inostrane izvođače ili je, pak, nešto drugo u pitanju.

Podsetimo, Galena je veoma poznata na ovim prostorima, a fanovi su bili oduševljeni kada je otkriveno da će nastupati na koncertu Tairovićeve pre dva meseca, a sa Teom ima i duet.

Svoju karijeru je započela pre 17 godina, od kada i važi za jednu od uspešnijih.

Ovu pevačicu su pratili razni skandali, a jedan od najvećih u njenoj karijeri se dogodio 2007. godine, kada se u javnosti pojavio njen po*no video. Pesma koju je 2013. godine snimila sa MC Stojanom ju je proslavila na prostoru čitavog Balkana.

(Telegraf.rs)

Video: Galena za Telegraf otkrila da li će se pojaviti u nastavku Južnog vetra, pa pomenula Ženu od sultana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    29. avgust 2023 | 09:51

    Она не зна шта значи шовинизам!!!

  • Vodolijax

    29. avgust 2023 | 14:42

    To su joj verovatno punili glavu lažima oni naši pevači što se druže sa njom....... ništa novo....ovi naši kad odu u Hrvatsku da bi se uvukli u debelo meso pričaju protiv Srbije......to je ono što je Lukas izjavio .....pričaju im ono što bi oni voleli da čuju....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA