Vreme čitanja: oko 1 min.

Ove dve bombe će voditi jutarnji sa Srđanom: Ostaćete bez teksta kad čujete koje škole su završile

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oni već neko vreme sarađuju na televiziji Vesti

  • 15
SRĐAN PREDOJEVIĆ Srđan Predojević/Foto: Instagram/srdjan.predojevic

Voditelj Srđan Predojević vraća se na televiziju Pink pet i po godina nakon što je sa iste otišao, tada zajedno sa Jovanom Joksimović sa kojom je vodio "Jutro sa Jovanom i Srđanom".

- Vraćam se u okruženje koje mi je poznato, tu sam radio sedam godina, znam ljude, tehniku... To se dogodilo pre četiri nedelje i odmah smo krenuli u pripreme. Naši "radovi" su pri kraju, a pod tim mislim na potpuno novi prostor koji će biti samo za naš program. Nov studio, novi ljudi... Govorim o jutarnjem programu, s tim što ću ja imati i 4 emisije na mojoj televiziji Vesti. Dakle, pet emisija nedeljno u okviru Pink medija grupe. Kada pričamo o jutarnjem na Pinku, radiću petak - ispričao je Srđan ekskluzivno za Telegraf.rs.

Kako saznajemo, sa Srđanom će program voditi i dve lepotice, Sara Stanković i Milica Damjanović.

Sara i Milica sa Predojevićem već neko vreme rade i na televiziji Vesti koja je takođe u vlasništvu Pink medija grupe.

Sara je magistrirala u Parizu političke nauke, a Milica je završila srpski jezik i književnost.

- Sara je završila političke nauke u Francuskoj, magistrirala je u Parizu, govori tečno francuski i engleski jezik. Ona ima ogroman potencijal u razmišljanju, u svojoj mladosti - opisao je Srđan svoju koleginicu Saru, a zatim se osvrnuo na Milicu.


- Milica je kod nas završila srpski jezik i književnost. Ona je satkana od kulture i pristojnosti, što nama sada i treba. Moje iskustvo od 15 godina jutarnjeg programa i njihova mladalačka želja, potreba, temperament i pamet... To sve kad spojimo dobićemo vrlo pristojnu emisiju, u vizuelnom, govornom, novinarskom smislu i u smislu toga šta plasiramo kao informaciju. Dakle, nas troje ćemo biti voditelji te emisije petkom, jutarnjeg programa i to će sigurno biti nešto drugačije - ponosno ističe Predojević.

(Telegraf.rs)

Video: Pitali ste: Lea Stanković nam je otkrila koliko košta njen "autfit" i ko joj je dečko

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    29. avgust 2023 | 14:31

    Ove dve ne znaju ni gde se vrata otvaraju na tim ,, fakultetima" koje su kao završile. Danas je izgleda teže završiti prvih četiri razreda osnovne škole nego fakultet! Stvarno me je više sramota ovih tupavih plastičnih likuša koje u Srbiji niču kao pečurke posle kiše! Bilo ko, ko je otišao van Balkana ,mogao je da vidi kako izgledaju normalne žene koje drže do sebe! Samo ovde je plodno tlo za ove jeftine, prizemne i ograničene pojave!

  • Bata

    29. avgust 2023 | 13:57

    Šta vrede fakulteti i diplome kada su 99% izveštačene? Za čega će služiti u programu, kao dekoracija?!

  • Duska

    29. avgust 2023 | 15:29

    Vec sam se zabrinula sta im je sa ustima, dal su vec napumpale, gde da se brukaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA