Vreme čitanja: oko 1 min.

"Vozila sam se nekom Senom": Novi ispad Aleks Nikolić, pričala o poseti Parizu, pa se izblamirala

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njoj su pratioci zamerili što su ona i Filip vreme u Francuskoj provodili uglavnom u hotelskoj sobi, te da su im upravo fanovi platili ovaj odmor

  • 7
Aleksandra Nikolić Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Aleksandri Nikolić opšta kultura nije jača strana. To se moglo primetiti i dok je boravila u Zadruzi, ali i van nje, uključenjima na TikToku i Intsgaramu, gde komunicira sa fanovima.

Najnoviji ispad pobednice "Zadruge 6" bio je pre nekoliko dana, kada je pričala o poseti Parizu gde je bila sa svojim verenikom Filipom Carem.

Njoj su pratioci zamerili što su ona i Filip vreme u Francuskoj provodili uglavnom u hotelskoj sobi, te da su im upravo fanovi platili ovaj odmor.

Ona je tada počela da se pravda i navodno rekla kako je posetila brojne znamenitosti u Parizu.

- Filip se bavi Tiktokom i svakog dana se uključuje u lajv u isto vreme i verovatno su ljudi zbog toga stekli takav utisak - rekla je Aleks i dodala:

- U Parizu sam se prelepo provela i šetala sam toliko da su mi noge otpale. Bila sam u Diznilendu, išla sam u kupovinu, vozila sam se nekom Senom, i to je bilo magično iskustvo. Filip i ja smo išli u restorane, a ja sam čak bila i u jednom tržnom centru - ispričala je Nikolićeva, prenosi Alo.

Inače, reka Sena je jedna od glavnih znamenitosti Pariza, pa je upravo zbog toga zadrugarka postala predmet sprdnje na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Video: Filip Car i Aleks Nikolić posetili Diznilend: Oduševili fanove snimcima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA