Vreme čitanja: oko 2 min.

Poznati fudbaler podržao Ritu Oru nakon što se pravdala da nije znala da drži srpsku zastavu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pevačica već danima dobija brojne komentare Albanaca u vezi sa plesom sa srpskom zastavom na koncertu u Mađarskoj

  • 9

Britanska pevačica albanskog porekla, Rita Ora, pevala je pre dve noći na "Szegedi Ifjusagi Napok - SZIN" festivalu u Mađarskoj, a u toku nastupa jedan od fanova joj je dodao srpsku zastavu, koju je ona uzela u ruke i prvo ju je kratko držala, a potom se njom ogrnula.

Snimak te scene je ubrzo postao viralan, s obzirom na to da su dobro poznati njeni stavovi o Srbiji i provokacije na račun naše zemlje koje je imala u nekoliko navrata, a Ora se nakon svega pravdala da nije znala da je u pitanju srpska zastava.

- Dok sam pevala na SZIN Festivalu u Mađarskoj, iz publike mi je mlađi fan dao zastavu. Od svetla koje je išlo direktno u moje oči, nisam jasno videla koju zemlju zastava predstavlja. Čim sam napustila binu, shvatila sam da je to bila srpska zastava, a ne mađarska. Poštujem sve svoje fanove iz svih zemalja, ali želim jasno da stavim do znanja da sam ja ponosna Albanka sa Kosova i da mi nije bila namera da uvredim ili uznemirim moje ljude ili moju porodicu - pravdala se ona.

Na stranu pevačice, stao je i poznati bivši fudbaler albanske reprezentacije, Lorik Cana.

Fudbaler je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj se vidi mala Rita Ora u tradicionalnoj albanskoj odeći, kako bi pokazao da voli svoju domovinu i označio pevačicu i dodao emotikon zvezdice.

Rita Ora Printsrkin: Instagram/lorikcana

Inače, dečko iz Mađarske po imenu Borivoje, od kog je pevačica albanskog porekla uzela zastavu Srbije na koncertu, oglasio se Telegraf i izneo svoje utiske.

- Rođen sam u Mađarskoj, majka mi je Srpkinja, išao sam u Segedin na festival i nosim stalno sa sobom zastavu Srbije. Uneo sam je bez problema, u Segedinu mnogo vole Srbe i nisu pravili probelm - otkrio je Borivoje za naš portal i dodao:

- Došao sam ranije da zauzemem mesto u prvom redu kako bi snimao za Instagram video. Ona je i mene iznenadila, prošla je i uzela mi zastavu iz ruke. Samo sam želeo da napravim video za Tiktok. Niko nije više bio sa zastavom Srbije sem mene - ispričao nam je Borivoje.

Na kraju je istakao da nije imao nikakvih problema posle toga, a da je posle koncerta pričao i sa jednim Albancem koji je sve video i rekao mu "da se veoma razočarao u Ritu".

- Nisam imao nikakav problem posle toga. Pričao sam posle koncerta sa jednim Albancem i rekao sam mu da je ona meni uzela zastavu iz ruke, i on je rekao da je video da nisam ja kriv ništa i da je jako razočaran u nju - istakao je Ritin fan Borivoje za naš portal.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako je Borivoje, dečko srpskog porekla, dao Riti Ori srpsku trobojku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    29. avgust 2023 | 17:57

    Dzabe pranje,oduvek je bila Ristana Orojevic😂

  • Joksa

    29. avgust 2023 | 17:45

    Ljudi budimo razumni devojka ništa nije kriva,pa ko se nebi ogrnuo sa nalepšom i najmoćnijom zastavu na Svetu, što kaže Severina baš bi se ućulila😃😃😃

  • Jogar

    29. avgust 2023 | 18:26

    RISTANA....SESTRO.....HAHAHAHA......DOBRO JE DA SI SETIS DA SI SRPKINJA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA