Vreme čitanja: oko 1 min.

"Za mene je ovo veliki izazov": Oglasila se nova voditeljka koju ćemo gledati sa Srđanom Predojevićem na Pinku

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nemam tremu, ali doza nestrpljenja postoji i jedva čekam da vidim kako će sve izgledati u programu", istakla je lepa Sara

  • 0

Voditeljka Irina Vukotić dala je otkaz na Pink televiziji, a na njeno mesto, voditelja "Jutarnjeg programa", dolazi Srđan Predojević.

Kako smo pisali, Srđan neće voditi program sam, već će sa njim biti i dve lepotice, Sara Stanković i Milica Damjanović, koje su prethodno sa Predojevićem radile i na televiziji Vesti.

Lepa Sara, inače sestra naše poznate blogerke Lee Stanković, otkrila je da je veoma uzbuđena zbog novog projekta.

- Izuzetno se radujem što ću biti deo jutarnjeg programa. Za mene je ovo novi korak i potpuno novi izazov, ali sam spremna i sigurna da će sve biti u redu. Diplomirala sam na "Sciences Po-u" u Parizu, fakultetu političkih nauka i zato smatram da imam dobru podlogu za vođenje emisija. Ideja je da zajedno kreiramo prijatno i zabavno jutro koje će gledaocima prijati i razbuditi ih uz osmeh. Nemam tremu, ali doza nestrpljenja postoji i jedva čekam da vidim kako će sve izgledati u programu. Do sada nikada nisam radila jutarnji program, te će za mene biti sasvim novo poglavlje. Do sada su gledaoci sa mnom završavali svoj dan zbog večernjeg termina emisije, a od sada ćemo petak započinjati zajedno - rekla je Stankovićeva za Blic.

Podsetimo, druga voditeljka, Milica Damjanović, je završila srpski jezik i književnost.

- Milica je kod nas završila srpski jezik i književnost. Ona je satkana od kulture i pristojnosti, što nama sada i treba. Moje iskustvo od 15 godina jutarnjeg programa i njihova mladalačka želja, potreba, temperament i pamet... To sve kad spojimo dobićemo vrlo pristojnu emisiju, u vizuelnom, govornom, novinarskom smislu i u smislu toga šta plasiramo kao informaciju. Dakle, nas troje ćemo biti voditelji te emisije petkom, jutarnjeg programa i to će sigurno biti nešto drugačije - opisao je voditelj Srđan Predojević svoju koleginicu.

(Telegraf.rs)

Video: Pitali ste: Lea Stanković nam je otkrila koliko košta njen "autfit" i ko joj je dečko

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA