Vreme čitanja: oko 2 min.

"Glupost je što je došla Ana Sević": Pevač stigao kod Darka i Katarine i javno rekao svoje mišljenje

Vreme čitanja: oko 2 min.

Folker je bio bez dlake na jeziku

  • 2

Dolazak pevačice Ane Sević na svadbu njenog bivšeg supruga, Darka Lazića, ispratili su apsolutno svi, a neki se sa tim slažu, ali ima i onih koji se ne slažu.

Naime, brojne javne ličnosti našle su se na spisku zvanica, a među njima i folker Ljuba Aličić, koji je zatečen informacijom da je na svadbi i Ana Sević.

Ljuba je prvo na samom početku Laziću poručio da se smiri, a onda se dotakao i njenog dolaska.

- Laziću ću poželeti da ima reprezentaciju dece. I da se smiri! Sve ide iz glave - istakao je Ljuba i dodao:

- Darko kaže da više ne pije? Ne verujem mu. Znam da mu je bivša žena tu, Ana... To je glupost. Glupost je što je došla. Jednostavno, to ne bih nikad uradio. Kako zbog ćerke što kaže, nema to veze... To je bilo, prošlo! Posle pucanja nema prijateljstva, bre, kakvo prijateljstvo - rekao je folker.

Aličić je otkrio i da će se latiti mikrofona, ako bude bilo potrebe.

- Darko i ja smo prijatelji. Dolazim kao gost, a ako zatreba da pevam pevaću... Slavlja su sva lepa, samo da se slavi! - iskren je Ljuba za "Blic".

Podsetimo, Darko i Katarina okupili su veliki broj pripadnika estrade, a najviše pažnje privukao je dolazak njegove bivše žene Ane Sević, koja je stigla sa suprugom.

Par je samo za dekoraciju u restoranu dao oko 50.000 evra, a gosti će jesti iz zlatnih tanjira i sa zlatnim escajgom, dok su labudovi za mladenački sto stigli direktno iz Holandije.

Darko i Katarina su prvo plesali uz numeru Petra Graša "Jel' ti reka 'ko", a potom su nastavili uz pesmu "Ako te pitaju".

U tom trenutku im se na podijum pridružila i njegova ćerkica iz braka sa Anom Sević, mala Lorena, a prizori su oduševili sve.

Katarina je igrala sa Lorenom, sve vreme je držala za ruku, a Lazićeva naslednica nije skidala osmeh sa lica.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako mala Lorena pleše sa tatom i njegovom novom ženom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    30. avgust 2023 | 21:16

    A što je glupost.......njihova ćerka je najbitnija i da dobija puno ljybavi od oba roditelja a to može samo ako su oni u dobrim odnosima.......

  • Užičanka

    30. avgust 2023 | 22:24

    Baš lepo sto je Ana bila na svadbi. 😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA