Vreme čitanja: oko 2 min.

Zbog ovoga kažu da je Vanja koristila repera: Jedan potez su fanovi žestoko osudili

Vreme čitanja: oko 2 min.

I dok mnogi još uvek biraju na čijoj su strani, jedan detalj doveo je influenserku u veoma nezgodnu situaciju

  • 0
Zadruga finale drugo vece finala šeste sezone Foto: Kobra

Reper Nenad Aleksić Ša i njegova izabranica Vanja, rastali su se nakon samo mesec dana braka.

Kako je reper u jednom trenutku naveo, ona je pokupila stvari i odlučila da ne želi ništa sa njim.

I dok mnogi još uvek biraju na čijoj su strani, jedan detalj doveo je influenserku u veoma nezgodnu situaciju.

Ona je naime zadržala njegovo prezima na Instagramu, a mnogi smatraju da je to upravo da bi je mnogi lakše pronašli, i tako dobije više pratilaca.

Ona je inače u lajvu navela da se prepoznala u pesmi Ivane Selakov "Eto zato".

Podsetimo, Vanja se sinoć obratila pratiocima i obavestila ih da joj pojedini prete smrću.

- Za sve ljude koji me vole (a i one koji me ne vole), imam potrebu da se oglasim iz jednog jedinog razloga, a razlog je taj jer na društvenoj mreži TikTok dobijam sve više pretnji smrću, želja da crknem, umrem... Obzirom da moj još uvek zakoniti muž ne želi da demantuje osobu koja je izjavila da sam se udala zbog reklame, želim ja. Udala sam se iz ljubavi prema tom čoveku i on i ja to vrlo dobro znamo! Za reklamu nije potreban brak, zbog reklame sam mogla da ostanem u vezi sa njim. Brak nije igra! Da sam najveći ološ u životu, to nikada sebi ne bih dozvolila - napisala je ona, pa dodala...

- Moj još uvek zakoniti suprug vrlo dobro zna koliko sam odbijala da dajem intervjue, emisije i sve ostalo. Da sam želela reklamu, pojavljivala bih se svuda sa njim, gde god da su nas zvali! To vrlo dobro znaju i novinari. Naš prekid, naša je stvar, smatram da je skroz ispravno da to ostane između nas! Ljudi koji nisu proveli sa nama ni deset sati od početka našeg odnosa, koji nisu ni kafu popili sa nama, smatram da nisu kompetentni da komentarišu bilo šta! Toliko od mene, više se neću oglašavati na tu temu - dopisala je Aleksićka i svim hejterima poručila sledeće:

- Ja vama želim zdravlje, sreću i da uživate u svom životu. Ne zabadajte nos tamo gde vam nije mesto - napisala je Šaova i dalje zakonita supruga, Vanja Aleksić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA