Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte izraz lica Aleksandre Nikolić u trenutku kad je Dejan izgovorio da je raskinuo s njom zbog para

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije joj bilo lako...

  • 3
Aleksandra Nikolić Printnskrin: Narodpita

Sinoć je održana poslednja emisija "Narod Pita", a gosti su bili Aleksandra Nikolić i njen bivši dečko Dejan Dragojević.

Naime, nakon što su stavili karte na sto, Dejan je priznao da je raskinuo sa Aleksandrom putem svog jutjub kanala, isključivo zbog zarade.

Aleksandra je bila iznenađena kao i svi u studiju, međutim, i te kako je pokušavala to da sakrije.

- Šta te je navelo da raskineš preko Jutjuba? - zanimalo je Anu Radulović.

- Pregledi, lajkovi, zarada - rekao je odlučno Dejan.

- Hteo si da zaradiš na raskidu? - upitala je Ana začuđeno.

- Nađes se u situaciji da sa takvim ljudima moraš biti proračunat, ne dam nikom da bude ispred mene. Nije mi problem bio da čekam oko toga, kad se sve nakupilo, snimio sam i objavio. Mora direktno da se desi, da bih izneo. Davno je stavljena tačka tu je stavljen uzvičnik - ispričao je Dragojević.

- Aleks, kaži šta te je navelo da raskineš? Iz tvog ugla si ti prva raskinula - rekla je voditeljka i dala reč Nikolićevoj.

- Ono što sam ja znala. Šta me je navelo, pričala sam sto puta. Osetila sam da mi se gase emocije, neko ko mi je uvek bio u srcu, neko koga sam posebno gledala se opet pojavio u mom životu, mislila sam da je iskrenije i poštenije bez laganja. Čim sam osetila leptiriće u stomaku kada sam videla Filipa - priznala je ona, a njihov prvi susret nakon raskida pogledajte u snimku ispod.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nevena

    2. septembar 2023 | 16:09

    Dejan Dragojevic je proracunat. Takođe mislim da je Aleksandra Nikolić upravo zbog Dejanovog egoizma koristoljublja i raskinula. Ne želi o tome da govori. Dalila Dragojevic pokušala je da objasni gledaocima i učesnicima u Zadruzi 5 : kakav je Bio Dejan Dalilu smo osuđivali , ali govorila je istinu. Molim Velikog Šefa i Sefovicu Pinka da bivšim zadrugarima i ucesnicnicima koji učestvuju u emisiji: " Narod pita " oduzmu mobilne telefone kada su na sceni. Učesnici su nezainteresovani i samo gledaju u mobilne telefone, nepristojno prema voditelju i prema ostalim ucesnicima. Hvala!

  • Vesna

    3. septembar 2023 | 19:57

    A šta se moglo očekivati od čoveka koji nije hteo da čuje za svoju porodicu,koji je prešao u Islam,i prevario toliko naroda koji su verovali u njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA