≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Planiraju venčanje na Karibima, želi da mu rodi decu": Stanija "odlepila" za oženjenim Asminom

Vreme čitanja: oko 2 min.

Reč je o biznismenu koji navodno zarađuje milione

  • 6
Stanija Dobrojević ruža Foto-montaža: Nikola Tomić, Instagram/stanijadobrojevic

Starleta Stanija Dobrojević je već nekoliko meseci u vezi s Asnimom Durdžićem koji je poreklom s naših prostora, ali živi i radi u inostranstvu.

Reč je o biznismenu koji navodno zarađuje milione. Kako se pisalo, oni su se upoznali u Americi, a Stanija je odmah "odlepila" za njim.

- Stanija je raskinula s dečkom s kojim je bila u vezi od prošle godine, posle razlaza s Markom Markovićem, ali nije dugo samovala. Posle samo nekoliko nedelja "pala" je na momka koji je s naših prostora, ali živi i radi u inostranstvu i ima 38 godina kao i ona. Njen izabranik zbog posla često putuje u Ameriku, gde su se i upoznali. "Odlepila" je za uspešnim biznismenom, a on je drži kao malo vode na dlanu! Skoro nije bila toliko zaljubljena, pa me ne čudi što je posle samo nekoliko meseci počela da planira budućnost s njim. Čezne da se uda i da rodi dete - otkrila je nedavno jedna Stanijina drugarica.

Navodi se da Stanija i milioner planiraju svadbu na Karibima.

Starleta je nekoliko puta objavila njihove zajedničke fotografije, ali je uvek davala svog partnera "na kašičici", međutim sada je osvanula fotografija.

Inače, javnost je sinoć šokirala informacija da je Stanijin milioner zapravo suprug nove učesnice "Elite", Aneli Ahmić, sa kojom ima i ćerku.

- Prevario me je suprug posle tri godine braka, sa Stanijom Dobrojević. On je mene ostavio. Ja sam otišla u Dubrovnik na odmor sa ćerkicom početkom juna, a on mi je krajem juna poslao poruku da uzmem svoje i ćerkicine stvari. Do tada smo živeli u Austiji. Predstavljao se kao milioner, a nije ni m od milionera. Nema ni kuću svoju, ni auto svoj, roditelji su mu podstanari. Lažni milioner. Saznala sam nakon 10 dana to, ali sam ostala trudna. Otišla sam kod majke u Sarajevo i saznala sam da sam trudna. Ćerka ima dve i po godine - ispričala je Aneli kod Dušice Jakovljević u studiju.

Nakon ovih navoda, oglasila se i Stanija, koja ističe da je šokirana.

- Ja sam u šoku! Telefon ne prestaje da mi zvoni od novinara! Fanovi su poludeli na društvenim mrežama! Ja ne znam o čemu se ovde radi. Mogu samo da kažem da moj dečko nikada nije bio oženjen i da je ovo neka velika prevara i laž - istakla je starleta za Blic, ali nije otkrila da li su laž informacije o njenom partneru i Aneli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    3. septembar 2023 | 11:34

    Stanija se potresla sad kad je cula da nije bogat, a to sto je imao vanbracnu zenu i dete nije je briga. Ali bolje da sad proveri sta je njegovo, a sta ne da posle ne bude razocarenja :))) posto nije sa njim zbog lepote i dobre duse

  • Рус

    3. septembar 2023 | 11:53

    Zadnji voz..

  • auu

    3. septembar 2023 | 14:42

    Stanija pa ti si dete palog borca. Sta se sa njom desava?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA