≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Uroš Stanić otkrio da je otac pokušao da ga ubije, pa šokirao: "Baba mi je Jelena Zana, imam svašta o njoj" "

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ona se plaši šta mogu da iznesem o njoj", rekao je on

  • 11

Takmičar Zadruge Elita Uroš Stanić podigao je veliku prašinu svojim učešćem.

Naime, on je za početak otkrio i šta možemo očekivati od njega.

- Pa mene možete očekivati svašta ludo. Ja sam gej i ne krijem. Možete očekivati razne afere. Imam američko-evropski mozak, šrokih sam shvatanja, možete očekivati i dvojke i tojke pred kamerama. Imao sam aferu sa jednim političarem - istakao je on.

Ipak, on je u više navrata istakao da je imao neke "situacije" i sa Božom.

- Tu je naravno i Boža Džons, sa njim sam bio u toaletu. Pomazio me je po zadnjici i rekao mi da mu se sviđam, a rekao mi je i da dođem večeras kod njega u krevet - rekao je on, pa dodao da su Božine devojke "lažne":

- Ma kakve devojke, to su prekrivene... Ja sam transparentan, sve ću da razotkrijem.

Uroš je otkrio i zašto u prvi plan konstantno ističe da je gej.

- Ja u prvi plan ističem da sam zdravstveni radnik, a ne gej, ali ovo je 21 vek i pozivam sve da izađu iz ormana i pokažu ko su zapravo - rekao je on.

Takmičar je priznao da su njegovi roditelji jako loše reagovali na njegovo učešće.

- Ja sam zbog ovoga dao otkaz. Moji roditelji su jako loše reagovali na to, izbacili su me iz kuće. Imamo jako tešku životnu priču, ali čućete o tome u Zadruzi - otkrio je zadrugar.


Uroš ne krije da je imao veoma težak porodičan život.

- Da, otac je hteo da me ubije, morao sam da pakujem stvari i da bežim. Sa mamom jesam u kontaktu, ali on je želeo da me ubije jer ulazim u Zadrugu, ali i zato što sam gej, on se mene stidi, ceo život trpim pakao i nasilje od njega, ali ja svoju seksualnost ne mogu da krijem - rekao je on, pa dodao da je oca više puta prijavio policiji:

- Prijavio sam ga policiji, dolazili su i oni i Hitna pomoć, ali takav je kakav je. Nisam u kontaktu sa njim, žao mi je, ali što se tiče mame, mi se držimo zajedno.

Uroš je šokirao medije kada je otkrio da je njegova baba Jelena Galonić iz poznate grupe "Zana".

- Moja baba je Jelena iz grupe Zana, i oni su katastrofa reagovali. Ona se plaši šta mogu da iznesem o njoj, uopšte nije svećka, haos nam je pravila i jako je bezobrazna osoba. Moja mama, njena ćerka znači, ju je molila da je zaposli, imala je svoj studio ali ona to nije htela, gleda samo sebe - otkrio nam je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    3. septembar 2023 | 12:49

    Е шта сам дочекао,да се у мојој Србији,славној земљи овакви називају елитом!!! Па људи,због овога се излази на улице,трују нам децу,позивају на блуд и неморал и нико не реагује!!! УСТАНИ СРБИЈО, ДАВНО СИ ЗАСПАЛА!!!

  • Milutin

    3. septembar 2023 | 14:31

    Putine brate reaguj

  • Gera

    3. septembar 2023 | 14:21

    E moja Srbijo, pa svi se sprdaju sa ovim jadnim narodom, ovo je elita Srbije? Treba da nas nema, trebamo kao narod da nestanemo sa ove planete!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA