Vreme čitanja: oko 3 min.

"Kajem se što sam povredila Dejana, drugog muškarca ne bih mogla da vodim u našu kuću": Velika ispovest Dalile

Vreme čitanja: oko 3 min.

Otkrila u kakvim odnosima je njena porodica sa Dragojevićem

  • 2
Dalila Dragojević Printskrin: TV Pink

Rijaliti igračica Dalila Dragojević gostovala je u emisiji "Premijera - Vikend specijal", gde je govorila o svim aktuelnostima iz njenog života.

Juče je proslavila trideseti rođendana, pa je to bila prva tema.

- Bilo je prelepo na slavlju, sjajno smo se proveli. Godine su me naučile da budem pametnija, da ispravim neke greške iz mladosti... Najviše se kajem zbog greške koju sam napravila u Zadruzi. Na nama je da ispravljamo i da ne dozvolimo sebi da nikad ne pogrešimo. Na greškama se uči. Najbitnije je da sam borbena i da ne posustajem... Mene je ljubav mnogo koštala. Plašim se i to je ostavilo pečat na mene - rekla je Dalila i otkrila u kakvim je sad odnosima sa roditeljima i kakve je uspomene vežu sa kuću u Šepku, gde je živela sa suprugom Dejanom Dragojevićem.

- Super smo sad svi porodično. Moj babo navija za to da se vratim tamo da tamo živim. Razmišljala sam da usvojim dete, ako se za nekoliko godina ne ostvarim kao majka. Ne bežim od toga da usvojim dete, a ako se desi da dobijem svoje, neka rastu zajedno i to je to. Završena je kapija na kući, moja mama je tamo i pas Tedi... Na početku mi je bilo teško kad sam se vraćala, tamo je Tedi i sve uspomene... Naravno da me sećanja vezuju za Dejana, ja sam samo s njim u toj kući živela. Kad bih upoznala nekoga kog bih zavolela, ne znam da li bih imala srca da ga odvedem tamo. Mene za tu kuću ne vežu ružne uspomene, samo lepe, ja tu nisam patila... Život ide dalje. Moj otac voli Dejana i za njega će on ostati broj jedan. Iako se Dejan poneo prema njemu kao da mu je on naneo neko zlo, a ne ja. Ne pita on mene za Dejana, nekad se našali... Kajem se naravno za neke stvari, dosta sam povredila Dejana, ali s druge strane mu želim sreću, čujem da je srećan i drago mi je. Nisam se zaljubila, jesam se provodila za sve pare. Ne mogu više, niti imam snage da ispratim to - iskreno je priznala Dalila.

Veternik Foto: Marko Jovanović

Dragojevićka je potpisala ugovor sa Mitrovićima i uskoro će voditi emisiju na RED televiziji.

- Potekla sam iz ove kuće i najveći pečat sam ostavila sa Zadrugom. Nekako je to ostalo vezano za moje ime. Dobila sam posao. Na RED televiziji ću voditi emisiju tri puta nedeljno, radi se o rijalitiju. Biće zabavno. Ja se trudim u svom poslu i radim sa željom da napredujem. Tu neće biti greške, daću sve od sebe da svaka emisija bude gledana - otkriva Dalila, a onda je progovorila o zaradi na TikToku.

- Ne mogu tačno da kažem koliko mesečno zaradim. Moraš i ti nekad da ulažeš i ne možeš okvirno da znaš koliko zarađuješ. Imaš ljude koji ne giftaju druge, to je čist profit, a mi koji dajemo drugačije je - rekla je Dalila i progovorila o ''Eliti'' i novim učesnicima.

- Mislim da je uživo mnogo lepše. Ja sam u petu sezonu ušla kao prvi učesnik. Bojim se da će oni to tamo uništiti. Svaka čast kako je sređeno. Dopada mi se koncept da žive u dve kuće. Zanima me ko će tu da radi, kako će ko da se spaja. Krenuće polako grupice da se formiraju. Poznajem dosta učesnika. Poznajem Marka Đedoivća, s Matorom sam okej. Od ovih novih ne mogu da se setim da li poznajem nekoga. Poznajem Nikolu Lakića iz jednog rijalitija - ispričala je Dalila Dragojević pred Pinkovim kamerama.

(Telegraf.rs)

Video: "Bolje bi bilo da me niko ne dira jer ću se braniti": Dalila Dragojević progovorila o otkazu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • W

    3. septembar 2023 | 22:13

    Kajes se ti malo sutra. Ti si i pre zadruge svasta radila. Dejanu si stavila uzde. Lazes da se kajes.

  • Meironke

    4. septembar 2023 | 23:31

    Folirantkinja,dal je moguce da misli dajoj verujemo.😂😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA