Vreme čitanja: oko 2 min.

"Grme" silikoni, a ispod njih bolni ožiljci od operacije: Ovako Aneli izgleda kad se skine

Vreme čitanja: oko 2 min.

Aneli izgleda veoma atraktivno, a pažnju javnosti je skrenula nakon što je odmah po ulasku u studio optžila Staniju da joj je preotela muža

  • 1
Zadruga Elita ulazak Foto: Kobra

Učesnica Zadruge 7 Elite, misteriozna Aneli Ahmić, skrenula je pažnju javnosti na sebe odmah u studiju, nakon što je optužila Staniju da joj je preotela muža.

Naime, ona tvrdi da je u braku sa Asminom Durdžićem, a u sve je uplela i poznatu starletu.

O Anelinom izgledu se takođe dosta pričalo, a primetno je i da je par stvari korigovala na sebi, a grudi su jedna od njih.

Na društvenoj mreži Instagram postoji fotografija aktuelne učesnice pomenutog rijalitija, na kojoj je vidimo dok pozira u bikiniju.

Ono što su svi primetili su ožiljci ispod grudi nakon povećanja istih.

Podsetimo, učednica Elite je bila tajni gost, a odmah po dolasku u studio otkrila je detalje i šta se sve desilo, kao i koja starleta je u pitanju.

- Prevario me je suprug posle tri godine braka. Sa Stanijom Dobrojević. On je mene ostavio, ja sam otišla u Dubrovnik na odmor sa ćerkicom. Jedva pričam... - počela je ona i dodala:


- Početkom juna sam otišla na odmor, on mi je krajem juna poslao poruku da uzmem svoje i ćerkicine stvari. Do tada smo živeli u Austiji. Predstavljao se kao milioner, a nije ni m od milionera. Nema ni kuću svoju, ni auto svoj, roditelji su mu podstanari. Lažni milioner. Saznala sam nakon 10 dana to, ali sam ostala trudna. Otišla sam kod majke u Sarajevo i saznala sam da sam trudna. Ćerka ima dve i po godine - rekla je ona.

- Zaljubio se, odlazi u Ameriku, nije rekao kod koga. Stavio je priču na stori, slovo "S" i tri tačkice. Onda mi je rekao da ide kod nje, da su zajedno mesec dana. Trenutno su u Crnoj Gori gde je išao sa mnom i sa ćerkicom. Austrijski mediji su objavili danas da je prevarant i da je državu prevario. Zato beži za Majami - rekla je Aneli.

Stanija se nakon navoda da je preotela muža Aneli, oglasila i istakla da to nije tačno.

- Nikome nisam otela muža, nikome rasturila vezu, ni brak. Čista sam kao suza! Moj dečko nikada nije bio oženjen. Ako jeste dajte mi jedan dokaz, papir, bilo sta i javno ću ga ostaviti! - rekla je Dobrojevićeva i dodala:

- Podmeću lažne slike, lažne vesti, sve je laž! Ovo je sve velika, organizovana prevara od strane dotične koja je imala plan da se dočepa "Zadruge" i popularnosti. Nikome neću dozvoliti da mi narušava ugled i čast. Sve će se ovo raskrinkati, iako je trenutno udarna tema i trač poslastica za ceo Balkan - rekla je starleta za "Blic".

(Telegraf.rs)

Video: U jeku priče da je novoj učesnici Elite ukrala muža, Stanija pokazala kako uživa sa milionerom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    4. septembar 2023 | 14:56

    Kakve su ovo karikature? Nisu valjda platile plastičarima da ih ovako nagrde, kukala im majka???? Ja bih tužio plastičara kada bi mi ovako unakazio devojku!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA